BOLU’DA KEYİFLİ GÜNLER!

SPOR 07.07.2021 - 17:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1416+ kez okundu.
 

BOLU’DA KEYİFLİ GÜNLER!

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Bolu'da keyifli bir hazırlık dönemi geçiriyor. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın gözetiminde, planlı kondisyon yüklemeleri yapılan futbolcular, teknik ve taktik antrenmanlarla da moral depoluyor. Kulüp Başkanı Murat Sancak'la sürekli istişare halinde olan Teknik Direktör Samet Aybaba, takımın daha iyi bir hale gelmesi için eksikleri tek tek not alıyor.  Bolu kampına, mavi-lacivertli renklere yeni bağlanan yeni transfer Britt Assombalonga da katıldı.  Bu arada, Adana Demirspor, kaleci Emilijus Zubas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Zubas'a kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" denildi.

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Bolu'da keyifli bir hazırlık dönemi geçiriyor.

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın gözetiminde, planlı kondisyon yüklemeleri yapılan futbolcular, teknik ve taktik antrenmanlarla da moral depoluyor.
Kulüp Başkanı Murat Sancak'la sürekli istişare halinde olan Teknik Direktör Samet Aybaba, takımın daha iyi bir hale gelmesi için eksikleri tek tek not alıyor. 
Bolu kampına, mavi-lacivertli renklere yeni bağlanan yeni transfer Britt Assombalonga da katıldı. 
Bu arada, Adana Demirspor, kaleci Emilijus Zubas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Zubas'a kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.