BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM!

GÜNDEM 10.06.2021 - 17:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2573+ kez okundu.
 

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM!

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin silahlı saldırıya uğradığı olayla ilgili dava sonuçlandı. Denizli, “Adalet yerini bulana kadar karara itiraz edeceğim” dedi.
  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye kızı ve torunun gözleri önünde aracının içinde silahlı saldırıda bulunan 7 kişinin yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Olayın azmettiricilerinden biri olmakla suçlanan Yasin Sancar, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme tetikçi Tuncay Alparslan’a ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına hükmetti.  Olay, 24 Mayıs 2019 Cuma günü yaşandı. Merkez Seyhan ilçesi Evren Siteleri'ndeki evinden çıkıp aracına yönelen Hakan Denizli'ye aracına bindiği sırada Tuncay Alparslan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Sol bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Denizli, ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, olaydan sonra motorsikletle kaçan saldırgan ve olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülenleri tek tek yakaladı.  Adana 26. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasına, tutuksuz sanıklar katıldı. Silahlı saldırıda kullanılan motorsikletin sahibi olan Cüneyt T., kasten yaralama suçundan beraat etti. M.A. kasten yaralama ve silah bulundurma suçlarından beraat etti. Diğer sanıklar Ersin Ergün, Sezer Özeral, Veysi Cengiz ve Yasin Sancar, silah bulundurma suçlarından beraat etti.  Yasin Sancar, kasten yaralama ve azmettirmekten 3 yıl 9 ay hapis cezası, Ersin Ergün, kasten yaralama suçuna azmettirmekten 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tetikçi Tuncay Alparslan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Alparslan’a  ayrıca silah bulundurmaktan 10 ay hapis ve 500 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. Alparslan, 5 yıl süreyle de denetime tabi tutulacak. Sezer Özeral'ın diğer sanık Tuncay Alpaslan ile fikir ve eylem birliği içinde kasten yaralama suçunu işlediği belirtilerek 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılarak hükmün açıklanmasının geri bırakıldı. Özeral  da  5 yıl denetim sürecine tabi tutulacak. Mahkeme Veysi Cengiz'in katılana karşı kasten yaralama suçuna yardım etmekten dolayı 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmasına da karar verdi.  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, mahkemenin verdiği karara itiraz edeceklerini söyledi. Denizli, olayın azmettirici olmakla suçlanan kişilerin arkasında başkalarının olduğunu düşündüğünü anımsatarak, “Olayı azmettiren ve tetikçi bile benimle sorunu olmadığını söyledi. Sorununuz yoksa beni niye vurdunuz?” diye sordu. Bu olayın arkasındaki kişileri bulana kadar mücadelesinin süreceğini anlatan Denizli, “Adalet tam manasıyla yerini bulana kadar mücadelem devam edecek” ifadelerini kullandı.
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’nin silahlı saldırıya uğradığı olayla ilgili dava sonuçlandı. Denizli, “Adalet yerini bulana kadar karara itiraz edeceğim” dedi.

 

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye kızı ve torunun gözleri önünde aracının içinde silahlı saldırıda bulunan 7 kişinin yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Olayın azmettiricilerinden biri olmakla suçlanan Yasin Sancar, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme tetikçi Tuncay Alparslan’a ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına hükmetti. 
Olay, 24 Mayıs 2019 Cuma günü yaşandı. Merkez Seyhan ilçesi Evren Siteleri'ndeki evinden çıkıp aracına yönelen Hakan Denizli'ye aracına bindiği sırada Tuncay Alparslan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Sol bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Denizli, ambulansla hastaneye kaldırılırken polis, olaydan sonra motorsikletle kaçan saldırgan ve olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülenleri tek tek yakaladı. 
Adana 26. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasına, tutuksuz sanıklar katıldı. Silahlı saldırıda kullanılan motorsikletin sahibi olan Cüneyt T., kasten yaralama suçundan beraat etti. M.A. kasten yaralama ve silah bulundurma suçlarından beraat etti. Diğer sanıklar Ersin Ergün, Sezer Özeral, Veysi Cengiz ve Yasin Sancar, silah bulundurma suçlarından beraat etti. 
Yasin Sancar, kasten yaralama ve azmettirmekten 3 yıl 9 ay hapis cezası, Ersin Ergün, kasten yaralama suçuna azmettirmekten 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tetikçi Tuncay Alparslan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Alparslan’a  ayrıca silah bulundurmaktan 10 ay hapis ve 500 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. Alparslan, 5 yıl süreyle de denetime tabi tutulacak. Sezer Özeral'ın diğer sanık Tuncay Alpaslan ile fikir ve eylem birliği içinde kasten yaralama suçunu işlediği belirtilerek 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılarak hükmün açıklanmasının geri bırakıldı. Özeral  da  5 yıl denetim sürecine tabi tutulacak. Mahkeme Veysi Cengiz'in katılana karşı kasten yaralama suçuna yardım etmekten dolayı 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmasına da karar verdi. 
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli, mahkemenin verdiği karara itiraz edeceklerini söyledi. Denizli, olayın azmettirici olmakla suçlanan kişilerin arkasında başkalarının olduğunu düşündüğünü anımsatarak, “Olayı azmettiren ve tetikçi bile benimle sorunu olmadığını söyledi. Sorununuz yoksa beni niye vurdunuz?” diye sordu. Bu olayın arkasındaki kişileri bulana kadar mücadelesinin süreceğini anlatan Denizli, “Adalet tam manasıyla yerini bulana kadar mücadelem devam edecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.