Bulut: Atatürk'ün izindeyiz

GÜNDEM 28.10.2021 - 10:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1472+ kez okundu.
 

Bulut: Atatürk'ün izindeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, en büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını söyledi.
Barut, "Bugün en büyük bayramımızı, Cumhuriyetimizin 98'inci yılını gurur ve coşkuyla kutlarken, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk, kahraman silah arkadaşları, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, saygı ve özlemle anıyoruz" dedi. "ATATÜRK'ÜN İZİNDEYİZ" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'nci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, büyük bir yokluk içerisinde destansı bir kurtuluş mücadelesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşayacağını vurguladı. Ülkemizin ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürümeye devam edeceklerini belirten Barut, "Cumhuriyet aydınlıktır, karanlığa ışık tutmaktır, bilimin yolunda gitmek ve çağdaş yarınlara ulaşmaktır. Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet, 98 yıldır hak, hukuk, adalet ve özgürlüklerin, demokrasinin, kadın-erkek eşitliğinin teminatı olmuştur. Ne mutlu ki Atatürk'ün izinde yürüyoruz ve emaneti Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz" diye konuştu. "COŞKUYLA KUTLUYORUZ" Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kutsal emanetlerine sonuna dek sahip çıkacaklarını ifade eden Ayhan Barut, şunları kaydetti: "Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim iki büyük eserim var. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi' demiştir. Ulu Önderimizin bize emanet ettiği Cumhuriyeti ve kutsal mirasını, ölümsüz eserlerini ve ilkelerini sonuna dek koruyup yaşatacağız. Nasıl ki Cumhuriyeti kurarken ve ülkemizi tam bağımsızlığına kavuştururken kimseden izin almadıysak, aynı kararlılık ve inançla aydınlık yarınlar için mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. En büyük bayramımızı büyük bir onur, gurur ve coşkuyla kutlarken, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önderimiz Atatürk, kahraman silah arkadaşları, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, en büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını söyledi.

Barut, "Bugün en büyük bayramımızı, Cumhuriyetimizin 98'inci yılını gurur ve coşkuyla kutlarken, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk, kahraman silah arkadaşları, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, saygı ve özlemle anıyoruz" dedi.


"ATATÜRK'ÜN İZİNDEYİZ"
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'nci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, büyük bir yokluk içerisinde destansı bir kurtuluş mücadelesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşayacağını vurguladı. Ülkemizin ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürümeye devam edeceklerini belirten Barut, "Cumhuriyet aydınlıktır, karanlığa ışık tutmaktır, bilimin yolunda gitmek ve çağdaş yarınlara ulaşmaktır. Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet, 98 yıldır hak, hukuk, adalet ve özgürlüklerin, demokrasinin, kadın-erkek eşitliğinin teminatı olmuştur. Ne mutlu ki Atatürk'ün izinde yürüyoruz ve emaneti Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz" diye konuştu.


"COŞKUYLA KUTLUYORUZ"
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kutsal emanetlerine sonuna dek sahip çıkacaklarını ifade eden Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim iki büyük eserim var. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi' demiştir. Ulu Önderimizin bize emanet ettiği Cumhuriyeti ve kutsal mirasını, ölümsüz eserlerini ve ilkelerini sonuna dek koruyup yaşatacağız. Nasıl ki Cumhuriyeti kurarken ve ülkemizi tam bağımsızlığına kavuştururken kimseden izin almadıysak, aynı kararlılık ve inançla aydınlık yarınlar için mücadelemizi azimle sürdüreceğiz. En büyük bayramımızı büyük bir onur, gurur ve coşkuyla kutlarken, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önderimiz Atatürk, kahraman silah arkadaşları, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.