Bulut: Cumhuriyet heyecanı yaşıyor

GÜNDEM 28.10.2021 - 10:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 875+ kez okundu.
 

Bulut: Cumhuriyet heyecanı yaşıyor

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz.Bilhassa kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet, bir çağdaşlaşma devrimidir. Ekonomiden eğitime, tarımdan şehirciliğe, kültürden sanata bir ulusun yeniden varoluş destanıdır."
CHP’li Bulut’un mesajı: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bilhassa kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet, bir çağdaşlaşma devrimidir. Ekonomiden eğitime, tarımdan şehirciliğe, kültürden sanata bir ulusun yeniden varoluş destanıdır. Temelinde, “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti” anlayışı olan Cumhuriyet, karanlığa bir başkaldırı ve ulusal onurumuzdur. Ancak içerde egemenliğimizin, dışarıda bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyet değerleri aşındırılmak, Cumhuriyet’in kurucu felsefesi ve ilkeleri ortadan kaldırılmak istenmektedir. Ancak Cumhuriyetimiz üzerinde kirli emelleri olanlar bilmelidir ki Cumhuriyetimiz ilelebet var olacak, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız kararlılıkla sürecektir. Cumhuriyet değerleriyle hesaplaşma arzusunda olanlar, emellerine asla ulaşamayacaklardır. Cumhuriyet Bayramı, en büyük bayramımızdır. Bizler bu yıl da Cumhuriyetimizi, ellerinde bayrak, kalplerinde Atatürk sevgisiyle sokağa dökülen yüz binlerce yurttaşımızla, meydanlarda, fener alaylarıyla, coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım. Yaşasın Cumhuriyet!
"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz.Bilhassa kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet, bir çağdaşlaşma devrimidir. Ekonomiden eğitime, tarımdan şehirciliğe, kültürden sanata bir ulusun yeniden varoluş destanıdır."

CHP’li Bulut’un mesajı: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bilhassa kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet, bir çağdaşlaşma devrimidir. Ekonomiden eğitime, tarımdan şehirciliğe, kültürden sanata bir ulusun yeniden varoluş destanıdır.

Temelinde, “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti” anlayışı olan Cumhuriyet, karanlığa bir başkaldırı ve ulusal onurumuzdur.

Ancak içerde egemenliğimizin, dışarıda bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyet değerleri aşındırılmak, Cumhuriyet’in kurucu felsefesi ve ilkeleri ortadan kaldırılmak istenmektedir.

Ancak Cumhuriyetimiz üzerinde kirli emelleri olanlar bilmelidir ki Cumhuriyetimiz ilelebet var olacak, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımız kararlılıkla sürecektir.

Cumhuriyet değerleriyle hesaplaşma arzusunda olanlar, emellerine asla ulaşamayacaklardır.

Cumhuriyet Bayramı, en büyük bayramımızdır.

Bizler bu yıl da Cumhuriyetimizi, ellerinde bayrak, kalplerinde Atatürk sevgisiyle sokağa dökülen yüz binlerce yurttaşımızla, meydanlarda, fener alaylarıyla, coşkuyla kutlayacağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’e, kahraman silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar, ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.

Yaşasın Cumhuriyet!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.