ÇAY: BÜFE KOYUN KİM ENGELLER NAMERTTİR

GÜNDEM 01.05.2021 - 12:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2397+ kez okundu.
 

ÇAY: BÜFE KOYUN KİM ENGELLER NAMERTTİR

Adana’nın Pozantı ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği Halk Ekmek’in satışının engellendiğine yönelik iddialara Pozantı Belediye Başkanı Mustafa çay, sert tepki gösterdi.
CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, facebook hesabında, Halk Ekmek kamyonunun Pozantı Zabıta ekiplerince engellediğine yönelik fotoğraf paylaşıp, “Pozantı Belediyesi tarafından Halk Ekmek satışı mevzuata aykırı denerek engellenmeye çalışılıyor. Vatandaşın ekmeğine dokunmayın” dedi. Bu iddialar üzerine ise, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay Eroğlu’na tepki göstererek, İçişleri Bakanlığı’nın ekmek satışlarına yönelik genelgesini hatırlattı. Çay, şöyle dedi: “Sayın Şenol Eroğlu, halkı kandırarak gerçekleri saptırarak siyaset olmaz. Bu halkı yönetmeye talip olanlar önce yasa ve genelgeleri bilecekler unutma. Büfe koyarak sabit noktada Halk Ekmek satışını kim engeller namerttir.” KİM ENGELLER NAMERTTİR Çay, ayrıca kısa bir video da çekerek, hesabında paylaştı. Çay, şunları kaydetti: “CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun açıkta seyyar ekmek satışının mevzuat ve genelgelerle yasak olması ve hijyen olmaması halk sağlığı sorumluluğumuzu yerine getiriyor olmamızı görmezden gelerek popülizm siyaseti yapmasını kınıyor. Gerçeklerin bilinmesi için bu video konuşmamı yayınlıyorum. Ekmek satışı başlamadan makam odamda yaptığım uyarıyı görmezden gelenler ben bilirim zihniyetiyle kamu yönetilemeyeceğini öğrenecekler. Büfe koyarak sabit noktada Halk Ekmek satışını kim engeller namerttir. Konuyu saptırmanın kimseye faydası olmayacağı hak ve adaletin herkese lazım olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Kamuoyuna saygımla.”
Adana’nın Pozantı ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği Halk Ekmek’in satışının engellendiğine yönelik iddialara Pozantı Belediye Başkanı Mustafa çay, sert tepki gösterdi.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, facebook hesabında, Halk Ekmek kamyonunun Pozantı Zabıta ekiplerince engellediğine yönelik fotoğraf paylaşıp, “Pozantı Belediyesi tarafından Halk Ekmek satışı mevzuata aykırı denerek engellenmeye çalışılıyor. Vatandaşın ekmeğine dokunmayın” dedi.

Bu iddialar üzerine ise, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay Eroğlu’na tepki göstererek, İçişleri Bakanlığı’nın ekmek satışlarına yönelik genelgesini hatırlattı. Çay, şöyle dedi: “Sayın Şenol Eroğlu, halkı kandırarak gerçekleri saptırarak siyaset olmaz. Bu halkı yönetmeye talip olanlar önce yasa ve genelgeleri bilecekler unutma. Büfe koyarak sabit noktada Halk Ekmek satışını kim engeller namerttir.”

KİM ENGELLER NAMERTTİR

Çay, ayrıca kısa bir video da çekerek, hesabında paylaştı. Çay, şunları kaydetti: “CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun açıkta seyyar ekmek satışının mevzuat ve genelgelerle yasak olması ve hijyen olmaması halk sağlığı sorumluluğumuzu yerine getiriyor olmamızı görmezden gelerek popülizm siyaseti yapmasını kınıyor. Gerçeklerin bilinmesi için bu video konuşmamı yayınlıyorum. Ekmek satışı başlamadan makam odamda yaptığım uyarıyı görmezden gelenler ben bilirim zihniyetiyle kamu yönetilemeyeceğini öğrenecekler. Büfe koyarak sabit noktada Halk Ekmek satışını kim engeller namerttir. Konuyu saptırmanın kimseye faydası olmayacağı hak ve adaletin herkese lazım olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Kamuoyuna saygımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.