CEYHAN BELEDİYESİ BAŞÖREN MAHALLESİNE ÇIKARMA YAPTI

SİYASET 13.07.2021 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2117+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYESİ BAŞÖREN MAHALLESİNE ÇIKARMA YAPTI

“Çiçek gibi bir Ceyhan” için çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başören mahallesinde hizmet seferberliği düzenledi. Ceyhan merkezde sürdürülen yol bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsalda bulunan mahallelerin sorunlarının giderilmesi için harekete geçen ekipler, Başören Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Başören mahallesinde kadınlar ile bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Başören Mahallemizin yiğit kadınları ile beraberiz. Onların dertlerini dinledik, sohbet ettik ve emekçi kadınlarımız ile beraber ekmek açarak güzel bir gün geçirdik.Her zaman tüm kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi Temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde devam edeceğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Başören mahallemizde  seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Başören Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, rögarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

“Çiçek gibi bir Ceyhan” için çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başören mahallesinde hizmet seferberliği düzenledi.

Ceyhan merkezde sürdürülen yol bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsalda bulunan mahallelerin sorunlarının giderilmesi için harekete geçen ekipler, Başören Mahallesi’ne çıkarma yaptı.

Başören mahallesinde kadınlar ile bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Başören Mahallemizin yiğit kadınları ile beraberiz. Onların dertlerini dinledik, sohbet ettik ve emekçi kadınlarımız ile beraber ekmek açarak güzel bir gün geçirdik.Her zaman tüm kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi

Temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde devam edeceğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Başören mahallemizde  seferberlik başlattık. Belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz.  Başören Mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi. Bozuk yollar onarıldı, rögarlar temizlendi, kötü görüntü oluşturan alanlarda çalışmalar yapıldı. Muhtarımız ve mahalle temsilcilerimizin talepleri ile vatandaşlarımızın sorunları çözüme kavuşturuldu. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, çalışıyoruz. Ceyhan merkezimize gösterdiğimiz aynı hassasiyeti kırsaldaki tüm mahallelerimize gösteriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.