Ceyhan Belediyesi’nin koordinatörlüğünde “Patili Dostlar Güzellik Yarışması” düzenlendi

GÜNDEM 11.05.2022 - 11:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1907+ kez okundu.
 

Ceyhan Belediyesi’nin koordinatörlüğünde “Patili Dostlar Güzellik Yarışması” düzenlendi

  Hülya Erdem, ilkleri yaşatıyor Köpekler, Ceyhan’da güzelliklerini sergiledi Patili dostlar yarıştı… Sosyal ve toplumsal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunma gayretindeki Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Ceyhan Belediyesi’nin köpek sevgisini aşılamak, patili dostları sevmek, sahiplenmek, onların da yaşamın bir parçası olduğunu benimsetebilme adına gerçekleştirdiği “Patili Dostlar Güzellik Yarışması” yeni güzellikleri, yeni heyecanları beraberinde getirdi. Ceyhan Belediyesi ‘nin koordinatörlüğünde Alianz Vakfı, Dünya Anadolu Köpek Irkları ve Kinoloji Derneği ile Uluslararası Avrasya Köpek Irkları Federasyonu’nun birlikte düzenlediği yarışmada Anadolu Çoban Köpekleri, Akbaş, Boz, Kangal, Malaklı ve Karadeniz Çoban Köpekleri, güzelliklerini sergiledi. UMUT IŞIKLARI YANDI 206 köpeğin katıldığı yarışmanın Ceyhan’da bir ilk olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hülya Erdem, yarışmanın hayvan sevgisine dair yeni umut ışıkları yaktığını söyledi. Anadolu topraklarının kadim ilçesi Ceyhan’da ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Sosyal, toplumsal ve sportif bir belediyecilik anlayışıyla, milletimize hizmete adadığımız bu yolda güzellikleri de hep beraber yaşadığımız için mutluyuz, gururluyuz” dedi. SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ GİRİŞİMLER OLACAK İnsana bağlılığı, sahibine yaklaşımı ile ün salan köpeklerin sevilmek ve dokunulmaktan hoşlandığına dikkat çeken Başkan Erdem, şunları söyledi: “İnsanların ruh halini yüzünden anlayabilen tek hayvan türü olan patili dostlarımız bizlerle iç içe yaşamaktan memnuniyet duyar. Köpekler sadece patilerinden terler ama biz yarışmada onları terletmedik. Aralarından en güzel olanları seçtik ancak gördük ki hepsi birbirinden güzel. Amacımız; çocuklarımızın, gelecek kuşaklarımızın güzel ortamda kazandıkları hayvan sevgisini yine bu amaç doğrultusunda kendilerinden sonra gelecek nesillere aktarmalarına vesile olmaktır. Ceyhan Belediyesi olarak sokak hayvanları için barınak ve sosyal alanlar oluşturmak için yeni projelerimiz olacak. Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra hemşehrilerimizle detayları paylaşacağız.” Başkan Erdem, yarışmaya emeği geçen kurum ve kuruluşlar ile tüm Ceyhan halkına teşekkür etti. Birbirinden güzel köpeklerin yarıştığı yarışmada jürinin değerlendirmesine göre Kangal Köpeği Birincisi, Fatih Fettah Ünsal’ın sahibi olduğu Zorro, Çoban Köpeği birincisi ise Hasan Demircan’ın sahipliğindeki Ayı Herkül oldu.

 

Hülya Erdem, ilkleri yaşatıyor

Köpekler, Ceyhan’da güzelliklerini sergiledi

Patili dostlar yarıştı…

Sosyal ve toplumsal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunma gayretindeki Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçede ilkleri yaşatmaya devam ediyor.
Ceyhan Belediyesi’nin köpek sevgisini aşılamak, patili dostları sevmek, sahiplenmek, onların da yaşamın bir parçası olduğunu benimsetebilme adına gerçekleştirdiği “Patili Dostlar Güzellik Yarışması” yeni güzellikleri, yeni heyecanları beraberinde getirdi.
Ceyhan Belediyesi ‘nin koordinatörlüğünde Alianz Vakfı, Dünya Anadolu Köpek Irkları ve Kinoloji Derneği ile Uluslararası Avrasya Köpek Irkları Federasyonu’nun birlikte düzenlediği yarışmada Anadolu Çoban Köpekleri, Akbaş, Boz, Kangal, Malaklı ve Karadeniz Çoban Köpekleri, güzelliklerini sergiledi.
UMUT IŞIKLARI YANDI
206 köpeğin katıldığı yarışmanın Ceyhan’da bir ilk olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hülya Erdem, yarışmanın hayvan sevgisine dair yeni umut ışıkları yaktığını söyledi.
Anadolu topraklarının kadim ilçesi Ceyhan’da ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Sosyal, toplumsal ve sportif bir belediyecilik anlayışıyla, milletimize hizmete adadığımız bu yolda güzellikleri de hep beraber yaşadığımız için mutluyuz, gururluyuz” dedi.
SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ GİRİŞİMLER OLACAK
İnsana bağlılığı, sahibine yaklaşımı ile ün salan köpeklerin sevilmek ve dokunulmaktan hoşlandığına dikkat çeken Başkan Erdem, şunları söyledi:
“İnsanların ruh halini yüzünden anlayabilen tek hayvan türü olan patili dostlarımız bizlerle iç içe yaşamaktan memnuniyet duyar. Köpekler sadece patilerinden terler ama biz yarışmada onları terletmedik. Aralarından en güzel olanları seçtik ancak gördük ki hepsi birbirinden güzel. Amacımız; çocuklarımızın, gelecek kuşaklarımızın güzel ortamda kazandıkları hayvan sevgisini yine bu amaç doğrultusunda kendilerinden sonra gelecek nesillere aktarmalarına vesile olmaktır. Ceyhan Belediyesi olarak sokak hayvanları için barınak ve sosyal alanlar oluşturmak için yeni projelerimiz olacak. Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra hemşehrilerimizle detayları paylaşacağız.”
Başkan Erdem, yarışmaya emeği geçen kurum ve kuruluşlar ile tüm Ceyhan halkına teşekkür etti.
Birbirinden güzel köpeklerin yarıştığı yarışmada jürinin değerlendirmesine göre Kangal Köpeği Birincisi, Fatih Fettah Ünsal’ın sahibi olduğu Zorro, Çoban Köpeği birincisi ise Hasan Demircan’ın sahipliğindeki Ayı Herkül oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.