Ceyhan’da kubar esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

GÜNDEM 03.05.2021 - 14:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2660+ kez okundu.
 

Ceyhan’da kubar esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

  Adana’nın Ceyhan ilçesindeki yol kontrollerinde 300 gram kubar esrar ile 468 paket kaçak sigara ele geçirildi.  Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ceyhan ilçesi Osmaniye-Adana yolunda durdurulan iki ayrı otobüste arama yaptı. Yolcu olarak bulunan M.Ş.D.’nin üst aramasında 300 gram kubar esrar maddesi, E.K.’nın çantasında ise 468 paket kaçak sigara ele geçirildi. 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
 
Adana’nın Ceyhan ilçesindeki yol kontrollerinde 300 gram kubar esrar ile 468 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ceyhan ilçesi Osmaniye-Adana yolunda durdurulan iki ayrı otobüste arama yaptı. Yolcu olarak bulunan M.Ş.D.’nin üst aramasında 300 gram kubar esrar maddesi, E.K.’nın çantasında ise 468 paket kaçak sigara ele geçirildi. 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.