Ceyhanlı güreşçilerin madalya sayısı 69’a çıktı

SPOR 26.09.2022 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2320+ kez okundu.
 

Ceyhanlı güreşçilerin madalya sayısı 69’a çıktı

  Ata sporu güreşe verdiği destekle dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’a yeni madalyalarla dönen sporcularla gurur duyduğunu vurguladı. 2022 yılında  Türkiye’nin bir çok şehrinden altın, gümüş ve bronz madalyalarla Ceyhan’ın göğsünü kabartan Ceyhan Belediyesporlu  güreşçiler, son olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde düzenlediği İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronzla turnuvanın yıldızı oldu. 40 kilogramda Yiğit Hamza Egemen ile 45 kilogramda Efe Ramazan Karataş’ın altın madalya kazandığı İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 35 kilogramda Barış Uğur; gümüş, 65 kilogramda Resul Avşar da bronz madalyanın sahibi oldu. Ceyhan Belediyesporlu güreşçi Fatih Karataş, ayrıca Çorum-Osmancık Yağlı Güreşleri’nde 4. Olurken, Fatih Karataş ise Kahramanmaraş Bertiz/Boyalı Karakucak Güreşleri’nde ikinci olarak gümüş madalyayı Ceyhan’a getirdi. MADALYA SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Güreşçi sporcular ve teknik heyetle gurur duyduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği spor dalı olan güreşte ulusal çapta başarılar elde etmenin kıvancını yaşadıklarını vurguladı. Adana’nın ilk ve tek ilçe kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, son gelen madalyalarla birlikte 2021-2022 Adana il seçmeleri ve Türkiye şampiyonalarında 24 altın, 26 gümüş ve 19 bronz olmak üzere toplam madalya sayısının 69’a çıktığını dile getirdi. Başkan Erdem, “Güreşçilerimizin Ceyhanımızın adını daha çok kesimlere duyuracağına olan inancımız tamdır. Ata sporumuz güreşi yeni nesillerle buluşturmaya, desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.  

 

Ata sporu güreşe verdiği destekle dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’a yeni madalyalarla dönen sporcularla gurur duyduğunu vurguladı.
2022 yılında  Türkiye’nin bir çok şehrinden altın, gümüş ve bronz madalyalarla Ceyhan’ın göğsünü kabartan Ceyhan Belediyesporlu  güreşçiler, son olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde düzenlediği İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronzla turnuvanın yıldızı oldu.
40 kilogramda Yiğit Hamza Egemen ile 45 kilogramda Efe Ramazan Karataş’ın altın madalya kazandığı İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nde 35 kilogramda Barış Uğur; gümüş, 65 kilogramda Resul Avşar da bronz madalyanın sahibi oldu.
Ceyhan Belediyesporlu güreşçi Fatih Karataş, ayrıca Çorum-Osmancık Yağlı Güreşleri’nde 4. Olurken, Fatih Karataş ise Kahramanmaraş Bertiz/Boyalı Karakucak Güreşleri’nde ikinci olarak gümüş madalyayı Ceyhan’a getirdi.
MADALYA SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Güreşçi sporcular ve teknik heyetle gurur duyduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği spor dalı olan güreşte ulusal çapta başarılar elde etmenin kıvancını yaşadıklarını vurguladı.
Adana’nın ilk ve tek ilçe kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, son gelen madalyalarla birlikte 2021-2022 Adana il seçmeleri ve Türkiye şampiyonalarında 24 altın, 26 gümüş ve 19 bronz olmak üzere toplam madalya sayısının 69’a çıktığını dile getirdi. Başkan Erdem, “Güreşçilerimizin Ceyhanımızın adını daha çok kesimlere duyuracağına olan inancımız tamdır. Ata sporumuz güreşi yeni nesillerle buluşturmaya, desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.