CHP’DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ!

SİYASET 08.06.2021 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1360+ kez okundu.
 

CHP’DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Başkan Yardımcısı İsmail Özgen’le büfelerle ilgili tartışan CHP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş’a ağır sözlerle yüklendi.
SANCISINI BANA ANLATSIN    Çetin, ilçe belediye meclisindeki konuşmada, isim vermeden, “O arkadaşın bizimle ilgili özel bir problemi var, onu ben biliyorum da. Nasıl bir sancısı var bilmiyorum. En yakın zamanda sancısını bana anlatsın tedavisini yapayım” dedi.  BEL ALTI VURUŞLARDA UZMAN! Kulağına çok sinir bozucu şeyler geldiğini aktaran Çetin, Vursavuş için, “İşi gücü bırakmış bizimle uğraşıyor. Üstelik, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesi. Acımasızca, vicdansızca ve bel altı vuruşlarda uzman bir arkadaş o. Ama bu iş böyle gitmez” ifadelerini kullandı.  HADDİ AŞAN ŞEYLER YAPIYOR  “O arkadaşa söyleyecek sözlerim var. Haddi aşan şeyler yapıyor. Birileri çıkar anlatır, bilemiyorum nasıl anlatır da” diyerek konuşmasını sürdüren Çetin, büfe işletenlerin, parkları işgal etmeden kurallara uygun hareket etmelerini istedi.    CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKTIM DİYENLER VAR    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, büfe çalıştıranlara yönelik de uyarılar yaparak, bazı eleştirilerin de doğru olduğunu söyledi. Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben hakkı teslim ederim. Kim olursa olsun, doğru söyleyen bu konuda doğru söylüyor, derim. Benim de tespitim şu. Pandemi sürecinde esnaf çok zor dönemler geçirdi. Allah herkesin yardımcısı olsun. Birçoğu işletmelerini kapatmak zorunda kaldı. Son dönemde biraz nefes alacakları bir yardımda bulundu iktidar. İnşallah herkese eşit miktarda yardımlar dağıtılır. Büfeci arkadaşlar şunu unutmasın. Çay içilsin, simit yenilsin. Defalarca uyarıda bulunduğumuz yerler var. Çay içilmesi için iki masa 2 sandalye koy. Park kendi malıymış gibi hareket edenler var. Son zamanlarda zıvanadan çıktı artık ancak pandemi sürecidir diye sesimi çıkarmıyorum. Sanmasınlar ki bunlar kazanılmış bir hak. Şırdancı, köfteci, dondurmacı, burası babanızın işyeri değil park burası. Bunu unutuyor bazıları. Bir şey dediğin zaman da cezaevinden yeni çıktım. Orada adam besliyorum. Bana ne kardeşim, bana mı sordun? Herkes kurallara uygun davranacak. Biz elbetteki esnafımızın yanındayız. Herkes bir ekmek yesin, insanları rahatsız etmeden parkı işgal etmeden. Şimdiden uyarıyorum, adam lunapark gibi boks gücü ölçen cihaz koymuş. Akşam oluyor park, babasının çay bahçesi. Bunların hepsini doğru davranmaya çağırıyorum. Oraların hepsini toplayacağım. Herkes sınırlarını bilecek. Hukuku uygun davranıp halka saygılı olacak, gereken tedbirleri alacağım.”
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Başkan Yardımcısı İsmail Özgen’le büfelerle ilgili tartışan CHP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş’a ağır sözlerle yüklendi.

SANCISINI BANA ANLATSIN 

 

Çetin, ilçe belediye meclisindeki konuşmada, isim vermeden, “O arkadaşın bizimle ilgili özel bir problemi var, onu ben biliyorum da. Nasıl bir sancısı var bilmiyorum. En yakın zamanda sancısını bana anlatsın tedavisini yapayım” dedi. 


BEL ALTI VURUŞLARDA UZMAN!


Kulağına çok sinir bozucu şeyler geldiğini aktaran Çetin, Vursavuş için, “İşi gücü bırakmış bizimle uğraşıyor. Üstelik, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesi. Acımasızca, vicdansızca ve bel altı vuruşlarda uzman bir arkadaş o. Ama bu iş böyle gitmez” ifadelerini kullandı. 


HADDİ AŞAN ŞEYLER YAPIYOR 


“O arkadaşa söyleyecek sözlerim var. Haddi aşan şeyler yapıyor. Birileri çıkar anlatır, bilemiyorum nasıl anlatır da” diyerek konuşmasını sürdüren Çetin, büfe işletenlerin, parkları işgal etmeden kurallara uygun hareket etmelerini istedi. 

 

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKTIM DİYENLER VAR 

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, büfe çalıştıranlara yönelik de uyarılar yaparak, bazı eleştirilerin de doğru olduğunu söyledi. Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben hakkı teslim ederim. Kim olursa olsun, doğru söyleyen bu konuda doğru söylüyor, derim. Benim de tespitim şu. Pandemi sürecinde esnaf çok zor dönemler geçirdi. Allah herkesin yardımcısı olsun. Birçoğu işletmelerini kapatmak zorunda kaldı. Son dönemde biraz nefes alacakları bir yardımda bulundu iktidar. İnşallah herkese eşit miktarda yardımlar dağıtılır. Büfeci arkadaşlar şunu unutmasın. Çay içilsin, simit yenilsin. Defalarca uyarıda bulunduğumuz yerler var. Çay içilmesi için iki masa 2 sandalye koy. Park kendi malıymış gibi hareket edenler var. Son zamanlarda zıvanadan çıktı artık ancak pandemi sürecidir diye sesimi çıkarmıyorum. Sanmasınlar ki bunlar kazanılmış bir hak. Şırdancı, köfteci, dondurmacı, burası babanızın işyeri değil park burası. Bunu unutuyor bazıları. Bir şey dediğin zaman da cezaevinden yeni çıktım. Orada adam besliyorum. Bana ne kardeşim, bana mı sordun? Herkes kurallara uygun davranacak. Biz elbetteki esnafımızın yanındayız. Herkes bir ekmek yesin, insanları rahatsız etmeden parkı işgal etmeden. Şimdiden uyarıyorum, adam lunapark gibi boks gücü ölçen cihaz koymuş. Akşam oluyor park, babasının çay bahçesi. Bunların hepsini doğru davranmaya çağırıyorum. Oraların hepsini toplayacağım. Herkes sınırlarını bilecek. Hukuku uygun davranıp halka saygılı olacak, gereken tedbirleri alacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.