CHP’Lİ ATAY’DAN GENÇLİK KOLLARI YÖNETİCİSİNE TAZİYE MESAJI

GÜNDEM 12.07.2021 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2337+ kez okundu.
 

CHP’Lİ ATAY’DAN GENÇLİK KOLLARI YÖNETİCİSİNE TAZİYE MESAJI

CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, partilerinin gençlik kolları yöneticisi Batuhan Uysal’ın trafik kazasında yaşamını yitirmesine ilişkin taziye mesajı yayınladı. CHP’nin Mersin Silifke Gençlik Kolları’nda yöneticilik yapan Batuhan Uysal, geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alan CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay da genç partilisi ile ilgili taziye mesajı yayınlayarak, “Mersin Silifke Gençlik Kolları yöneticimiz Batuhan Uysal’ı ne yazık ki elim bir trafik kazasında kaybettik. Genç kardeşimize Tanrı'dan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağolsun.” dedi.
CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, partilerinin gençlik kolları yöneticisi Batuhan Uysal’ın trafik kazasında yaşamını yitirmesine ilişkin taziye mesajı yayınladı.

CHP’nin Mersin Silifke Gençlik Kolları’nda yöneticilik yapan Batuhan Uysal, geçirdiği trafik kazası sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alan CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay da genç partilisi ile ilgili taziye mesajı yayınlayarak, “Mersin Silifke Gençlik Kolları yöneticimiz Batuhan Uysal’ı ne yazık ki elim bir trafik kazasında kaybettik. Genç kardeşimize Tanrı'dan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağolsun.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.