CHP’Yİ KARIŞTIRACAK HAMLE!

GÜNDEM 11.11.2021 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2006+ kez okundu.
 

CHP’Yİ KARIŞTIRACAK HAMLE!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayındır, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ‘Tek Adam” olmakla suçlayıp, baskısıyla görevden el çektirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.
CHP’li Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Partisi için bedel ödemiş devrimci bir anne babanın kızı olarak yapılan haksızlık ve çirkin oyunlara karşı asla boyun eğmeyeceğim” ifadelerini kullandı.     GÖREVİMİ LAYIĞI İLE YAPIYORUM    Bayındır, 1 Mart 2020’de kadın üyelerin kendisine olan inanç-güven ile verdikleri oylarla CHP Çukurova ilçe Kadın Kolu Başkanlığı’na seçildiğini anımsatarak, seçildiği günden bu yana yönetimi ile birlikte görevini layığı ile yerine getirmeye çalıştığını anlattı.    PARTİMİN NEFERİYİM, TEK ADAMLIKTAN RAHATSIZIM   Bayındır, “İktidara giden yolda, partimizin bütün çalışmalarında, projelerinde elimden gelen bütün emeği ve çabayı göstererek yer aldım. CHP’nin neferleri olarak, sürekli iktidarın Tek Adam rejimi baskısından ve dayatma politikalarından rahatsızlık duyduk” dedi.  ZEYDAN KARALAR BASKI YAPTIRIYOR İDDİASI  Tek Adam’lığın demokrasiye aykırı bir eylem olduğunu kaydeden Bayındır, Zeydan Karalar'ın Tek Adam rejim baskısıyla verilen talimat sonucu, İl Yöneticisi Ali Uçar’ın, ilçe kadın kolları yöneticilerinden imza alarak düşürülmesi için yoğun çaba gösterdiğini savundu.       ÇİRKİN OYUNLARA ASLA BOYUN EĞMEM Bayındır şöyle dedi: “Partisi için bedel ödemiş devrimci anne-babanın kızı olarak, haksızlık ve çirkin oyunlara karşı asla boyun eğmeyeceğim. Haklı mücadelemin her zaman arkasında olacağım. Tüm kamuoyuna ve tüm CHP’li yoldaşlarıma saygılarımı sunuyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayındır, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ‘Tek Adam” olmakla suçlayıp, baskısıyla görevden el çektirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

CHP’li Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Partisi için bedel ödemiş devrimci bir anne babanın kızı olarak yapılan haksızlık ve çirkin oyunlara karşı asla boyun eğmeyeceğim” ifadelerini kullandı.  

 

GÖREVİMİ LAYIĞI İLE YAPIYORUM 

 

Bayındır, 1 Mart 2020’de kadın üyelerin kendisine olan inanç-güven ile verdikleri oylarla CHP Çukurova ilçe Kadın Kolu Başkanlığı’na seçildiğini anımsatarak, seçildiği günden bu yana yönetimi ile birlikte görevini layığı ile yerine getirmeye çalıştığını anlattı. 

 


PARTİMİN NEFERİYİM, TEK ADAMLIKTAN RAHATSIZIM

 

Bayındır, “İktidara giden yolda, partimizin bütün çalışmalarında, projelerinde elimden gelen bütün emeği ve çabayı göstererek yer aldım. CHP’nin neferleri olarak, sürekli iktidarın Tek Adam rejimi baskısından ve dayatma politikalarından rahatsızlık duyduk” dedi. 


ZEYDAN KARALAR BASKI YAPTIRIYOR İDDİASI 


Tek Adam’lığın demokrasiye aykırı bir eylem olduğunu kaydeden Bayındır, Zeydan Karalar'ın Tek Adam rejim baskısıyla verilen talimat sonucu, İl Yöneticisi Ali Uçar’ın, ilçe kadın kolları yöneticilerinden imza alarak düşürülmesi için yoğun çaba gösterdiğini savundu.  

 


 

ÇİRKİN OYUNLARA ASLA BOYUN EĞMEM


Bayındır şöyle dedi: “Partisi için bedel ödemiş devrimci anne-babanın kızı olarak, haksızlık ve çirkin oyunlara karşı asla boyun eğmeyeceğim. Haklı mücadelemin her zaman arkasında olacağım. Tüm kamuoyuna ve tüm CHP’li yoldaşlarıma saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.