CİLT LEKELERİNE ANTİOKSİDAN İÇEREN ÇÖZÜM

SAĞLIK-YAŞAM 07.10.2021 - 10:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1353+ kez okundu.
 

CİLT LEKELERİNE ANTİOKSİDAN İÇEREN ÇÖZÜM

ORGANİK KOZMETİĞE TALEP ARTIYOR Konuya ilişkin açıklamalar yapan Laber Organik Genel Müdürü Levent Kahrıman, “Gerçek şu ki, bizler çözümün hayati bir parçasıyız. Güneşin zararlı etkilerine gün boyu maruz kalıyoruz. Bu anlamda önlem arayışında olan tüketicilerin, sağlık bilincinin oluşması organik ürüne olan talebi artırdı. Son zamanlarda artan tüketici bilinci ile beraber kozmetik ürünlerinde hayvanlar üzerinde deney yapılmamış, vegan ve organik bileşenleriyle yenilikçi ürünler meydana getirilebilir.  Değiştirilmesi gereken yasalar ve hayvan deneyi yasaklarını desteklemek için bizler de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda organik kozmetik pazarında söz sahibi güçlerden biri olmak adına titizlikle uygulamalar yürütüyoruz” diye konuştu. VİTAMİN İÇERİKLİ ÜRÜNLER LEKE OLUŞUMUNU ENGELLİYOR Antioksidanlar ve C vitamini, hem genel sağlık hem de cilt bakımı için büyük önem taşıyor. Daha ışıltılı bir cilt için kullanılan C vitamini leke oluşumuna neden olan melaninin üretilmesini engelliyor.  Kahrıman, “Marka olarak, uluslararası alanda yetkinliği kanıtlanmış Cosmos Organic sertifikalı ürünlerimiz ile organik ve vegan olma özelliğine dikkat çekiyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz yenilikçi formülüyle Organik Leke Karşıtı Krem, içerisinde barındırdığı antioksidan ve C vitamini ile UV hasarına karşı koruma sağlayarak oluşabilecek cilt lekeleri için kalıcı önlemler alırken renk tonunun eşitlenmesine de yardımcı oluyor. Yapılan araştırmalara göre, içerisinde bulunan antioksidan cildin hasar almasını önlemesinin yanında var olan hasarın onarılmasına ve kırışıklık görünümünü azaltmaya da etki ediyor” dedi  

ORGANİK KOZMETİĞE TALEP ARTIYOR

Konuya ilişkin açıklamalar yapan Laber Organik Genel Müdürü Levent Kahrıman, “Gerçek şu ki, bizler çözümün hayati bir parçasıyız. Güneşin zararlı etkilerine gün boyu maruz kalıyoruz. Bu anlamda önlem arayışında olan tüketicilerin, sağlık bilincinin oluşması organik ürüne olan talebi artırdı. Son zamanlarda artan tüketici bilinci ile beraber kozmetik ürünlerinde hayvanlar üzerinde deney yapılmamış, vegan ve organik bileşenleriyle yenilikçi ürünler meydana getirilebilir.  Değiştirilmesi gereken yasalar ve hayvan deneyi yasaklarını desteklemek için bizler de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda organik kozmetik pazarında söz sahibi güçlerden biri olmak adına titizlikle uygulamalar yürütüyoruz” diye konuştu.

VİTAMİN İÇERİKLİ ÜRÜNLER LEKE OLUŞUMUNU ENGELLİYOR

Antioksidanlar ve C vitamini, hem genel sağlık hem de cilt bakımı için büyük önem taşıyor. Daha ışıltılı bir cilt için kullanılan C vitamini leke oluşumuna neden olan melaninin üretilmesini engelliyor. 

Kahrıman, “Marka olarak, uluslararası alanda yetkinliği kanıtlanmış Cosmos Organic sertifikalı ürünlerimiz ile organik ve vegan olma özelliğine dikkat çekiyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz yenilikçi formülüyle Organik Leke Karşıtı Krem, içerisinde barındırdığı antioksidan ve C vitamini ile UV hasarına karşı koruma sağlayarak oluşabilecek cilt lekeleri için kalıcı önlemler alırken renk tonunun eşitlenmesine de yardımcı oluyor. Yapılan araştırmalara göre, içerisinde bulunan antioksidan cildin hasar almasını önlemesinin yanında var olan hasarın onarılmasına ve kırışıklık görünümünü azaltmaya da etki ediyor” dedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.