ÇÜ 57. Alay Şehitleri Camii İnşaatı Bitme Aşamasına Geldi

GÜNDEM 28.04.2021 - 13:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1502+ kez okundu.
 

ÇÜ 57. Alay Şehitleri Camii İnşaatı Bitme Aşamasına Geldi

  Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, bitme aşamasına gelinen Çukurova Üniversitesi 57. Alay Şehitliği Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Tuncel, desteklerini esirgemeyen Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.   Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yüreğir Belediyesi ile Çukurova Üniversitesinin bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapılacak iş birlikteliklerinin ele alındığı ziyaretten sonra Başkan Kocaispir ve Rektör Prof. Dr. Tuncel, yapımı devam eden Çukurova Üniversitesi 57. Alay Şehitliği Camii inşaatında incelemelerde bulunarak çevre düzenlemeleri hakkında bilgi aldılar.   Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlü Kaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter v. Dr. Mehmet Cingöz’ün de eşlik ettiği incelemede Rektör Prof. Dr. Tuncel, verdiği desteklerden dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’e teşekkür etti.   Rektör Prof. Dr. Tuncel, Üniversite içerisinde bulunan ibadethanenin yapımının tamamlanması için çalıştıklarını belirterek sona yaklaşıldığını ifade etti. Prof. Dr. Tuncel, hayırseverlerin ve kurumların desteği ile camiinin kısa zamanda ibadete açılacağının müjdesini verdi.  

 

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, bitme aşamasına gelinen Çukurova Üniversitesi 57. Alay Şehitliği Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Tuncel, desteklerini esirgemeyen Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yüreğir Belediyesi ile Çukurova Üniversitesinin bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapılacak iş birlikteliklerinin ele alındığı ziyaretten sonra Başkan Kocaispir ve Rektör Prof. Dr. Tuncel, yapımı devam eden Çukurova Üniversitesi 57. Alay Şehitliği Camii inşaatında incelemelerde bulunarak çevre düzenlemeleri hakkında bilgi aldılar.

 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlü Kaplan, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter v. Dr. Mehmet Cingöz’ün de eşlik ettiği incelemede Rektör Prof. Dr. Tuncel, verdiği desteklerden dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’e teşekkür etti.

 

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Üniversite içerisinde bulunan ibadethanenin yapımının tamamlanması için çalıştıklarını belirterek sona yaklaşıldığını ifade etti. Prof. Dr. Tuncel, hayırseverlerin ve kurumların desteği ile camiinin kısa zamanda ibadete açılacağının müjdesini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.