Çukurova’da renklerin kardeşliği

GÜNDEM 03.05.2021 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2830+ kez okundu.
 

Çukurova’da renklerin kardeşliği

  Çukurova Belediyesi, Kurtuluş Parkında Adana Demirspor ve Adanaspor’un sembol isimlerinin verildiği iki kitaplık yaptırdı. Adana Demirspor tribünlerinin sembol ismi Yastık Dayı, Adanaspor tribünlerinden İbo Dayı ve Adanaspor tribün lideri Refik Gül’ün eşi Belkıs ile kızı Duru Balım ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen’in adının verildiği kitaplıklar Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katıldığı törende açıldı. Başkan Soner Çetin açılışta yaptığı konuşmada Adana Demirspor ile Adanaspor’un bu kentin kardeş kulüpleri olduğunu vurguladı. Adana Demirspor’un bu yıl Süper Lige çıkacağına inandığını belirten Başkan Soner Çetin, Adanaspor’un kenetlenerek gelecek yıl Süper Lige çıkmasını umut ettiğini söyledi. Başkan Soner Çetin, “Benim siyasi anlayışımda ahde vefa çok önemlidir. Burada Adana Demirspor ve Adanaspor camialarının önemli isimlerinin verildiği iki kitaplık yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bunlar park kütüphanelerinin ilki değil. Daha önce de farklı parklarda bu kitaplıklardan yaptırdık. Bundan sonra da devamı gelecek” dedi. Yastık Dayı-İbo Dayı ve Emre Gönlüşen-Belkıs-Duru Balım kitaplıklarının açılışına CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve her iki takım taraftarları da katıldı.  

 

Çukurova Belediyesi, Kurtuluş Parkında Adana Demirspor ve Adanaspor’un sembol isimlerinin verildiği iki kitaplık yaptırdı.

Adana Demirspor tribünlerinin sembol ismi Yastık Dayı, Adanaspor tribünlerinden İbo Dayı ve Adanaspor tribün lideri Refik Gül’ün eşi Belkıs ile kızı Duru Balım ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen’in adının verildiği kitaplıklar Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katıldığı törende açıldı.

Başkan Soner Çetin açılışta yaptığı konuşmada Adana Demirspor ile Adanaspor’un bu kentin kardeş kulüpleri olduğunu vurguladı. Adana Demirspor’un bu yıl Süper Lige çıkacağına inandığını belirten Başkan Soner Çetin, Adanaspor’un kenetlenerek gelecek yıl Süper Lige çıkmasını umut ettiğini söyledi.

Başkan Soner Çetin, “Benim siyasi anlayışımda ahde vefa çok önemlidir. Burada Adana Demirspor ve Adanaspor camialarının önemli isimlerinin verildiği iki kitaplık yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bunlar park kütüphanelerinin ilki değil. Daha önce de farklı parklarda bu kitaplıklardan yaptırdık. Bundan sonra da devamı gelecek” dedi.

Yastık Dayı-İbo Dayı ve Emre Gönlüşen-Belkıs-Duru Balım kitaplıklarının açılışına CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve her iki takım taraftarları da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.