ÇUKUROVA ROCK FESTİVALİ BAŞLADI

KÜLTÜR-SANAT 13.05.2022 - 09:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2876+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA ROCK FESTİVALİ BAŞLADI

Türkiye’nin en büyük müzik festivallerine imzasını atan Milyon Yapım tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Çukurova Rock Festivali başladı. Milyon Yapım organizasyonuyla 2017 yılından bu yana Adana’da gerçekleştirilen ve sevilen sanatçıları müzikseverlerle buluşturan Çukurova Rock Festivali’nin ilk gününde Athena, Selda Bağcan, Gazapizm, Yaşlı Amca, Groza & Mert Ali sahne aldı. Seyhan ilçesindeki Bacardi Birbiçer Tesisleri’nde yapılan festivalde 13 Mayıs Cuma günü Mazhar Alanson, Feridun Düzağaç, Adamlar, Sena Şener, Hedonutopia, Aktör sahne alacak. Çukurova Rock Festivali’nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde sahne alacak sanatçılar ve konser programı şöyle: 13 Mayıs Cuma Mazhar Alanson Feridun Düzağaç Adamlar Sena Şener Hedonutopia Aktör 14 Mayıs Cumartesi Manga Pentagram Fatma Turgut Eda Baba Ezgi Pekel 15 Mayıs Pazar Sertab Erener Ceza Madrigal Dedublüman Muamma  


Türkiye’nin en büyük müzik festivallerine imzasını atan Milyon Yapım tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Çukurova Rock Festivali başladı.
Milyon Yapım organizasyonuyla 2017 yılından bu yana Adana’da gerçekleştirilen ve sevilen sanatçıları müzikseverlerle buluşturan Çukurova Rock Festivali’nin ilk gününde Athena, Selda Bağcan, Gazapizm, Yaşlı Amca, Groza & Mert Ali sahne aldı.
Seyhan ilçesindeki Bacardi Birbiçer Tesisleri’nde yapılan festivalde 13 Mayıs Cuma günü Mazhar Alanson, Feridun Düzağaç, Adamlar, Sena Şener, Hedonutopia, Aktör sahne alacak.
Çukurova Rock Festivali’nde 13-14-15 Mayıs tarihlerinde sahne alacak sanatçılar ve konser programı şöyle:
13 Mayıs Cuma
Mazhar Alanson
Feridun Düzağaç
Adamlar
Sena Şener
Hedonutopia
Aktör
14 Mayıs Cumartesi
Manga
Pentagram
Fatma Turgut
Eda Baba
Ezgi Pekel
15 Mayıs Pazar
Sertab Erener
Ceza
Madrigal
Dedublüman
Muamma
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.