Çukurova Sanat Girişimi/Çukurova Okulu sezon açıyor

GÜNDEM 23.09.2021 - 11:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2395+ kez okundu.
 

Çukurova Sanat Girişimi/Çukurova Okulu sezon açıyor

Ekin-Sanat alanında bilimsel eğitim ve araştırmalar da yapmaya başlayan ÇSG/ Çukurova Okulu 2021- 2022 sezonunu zengin bir programla açıyor. Sezonun açılışıyla birlikte 07-12 yaş grubuyla yapılacak eğitsel çalışmalar için kayıtlara başlandı. Bu yıl tiyatro eğitimi kursları her yaştan katılımcıya açık olacak. Çukurova Okulu’nun Ekim 2021 ile Haziran 2022 arası etkinlikleri ana başlıklarıyla şöyle; 1- EKİN SANAT ETKİNLİKLERİ Felsefe teknesi, 3. Delta’da eski insan izlerini ararken, Doğa ve insan ilişkileri, Roman dünyasında gezintiler, Öykü dünyasına yaklaşımlar, Müzik dünyasında, Çukurova akşamları, Yitik şiirin izinde, Şeytanın gazeteciye “Gör” dediği, İletişim dünyası 2- EĞİTSEL ÇALIŞMALAR Renklerin dünyasında, Şah mat olmazsa, Masallarla, Tiyatro çalışmaları, Minik yüreklere masallar, Türk işaret dili eğitimi, Modern dans eğitimi, Kodlama eğitimi, Bilardo öğreniyorum, Sandalye yogası 3- BİLİMSEL EĞİTİM ve ARAŞTIRMALAR a) Arasta ( Eski çarşıların düşleri) b) Kent bostanları ( Toprağın büyüsü)

Ekin-Sanat alanında bilimsel eğitim ve araştırmalar da yapmaya başlayan ÇSG/ Çukurova Okulu 2021- 2022 sezonunu zengin bir programla açıyor. Sezonun açılışıyla birlikte 07-12 yaş grubuyla yapılacak eğitsel çalışmalar için kayıtlara başlandı. Bu yıl tiyatro eğitimi kursları her yaştan katılımcıya açık olacak.

Çukurova Okulu’nun Ekim 2021 ile Haziran 2022 arası etkinlikleri ana başlıklarıyla şöyle;

1- EKİN SANAT ETKİNLİKLERİ

Felsefe teknesi, 3. Delta’da eski insan izlerini ararken, Doğa ve insan ilişkileri, Roman dünyasında gezintiler, Öykü dünyasına yaklaşımlar, Müzik dünyasında, Çukurova akşamları,

Yitik şiirin izinde, Şeytanın gazeteciye “Gör” dediği, İletişim dünyası

2- EĞİTSEL ÇALIŞMALAR

Renklerin dünyasında, Şah mat olmazsa, Masallarla, Tiyatro çalışmaları, Minik yüreklere masallar, Türk işaret dili eğitimi, Modern dans eğitimi, Kodlama eğitimi, Bilardo öğreniyorum, Sandalye yogası

3- BİLİMSEL EĞİTİM ve ARAŞTIRMALAR

a) Arasta ( Eski çarşıların düşleri)

b) Kent bostanları ( Toprağın büyüsü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.