Çukurova Üniversiteli Şampiyon Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

EĞİTİM 16.07.2021 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1722+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversiteli Şampiyon Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na kota alan 4x100 metre bayrak takımının milli atletlerinden, Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisi Kayhan Özer, olimpiyatlar öncesi Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversiteli şampiyonla gurur duyduklarını söyledi.   ÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisi Kayhan Özer, 23 Temmuz - 8 Ağustos arası Japonya'da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi temsil edecek. 8 yıllık emeğinin karşılığı olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 4x100 Bayrak yarışında Ülkemiz ve eğitim gördüğü Çukurova Üniversitesini gururlandıran Özer, şampiyona öncesi Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.   Prof. Dr. Tuncel: “Spora ve Sporcu Yetiştirilmesine Katkı Koymaya Devam Edeceğiz” Şampiyon sporcuyla birlikte Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Dinç, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Sevimli ve Antrenör Nuray Sev Özdemir’in de bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Tuncel Çukurova Üniversiteli şampiyonla gurur duyduklarını söyledi. Prof. Dr. Tuncel, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının yanı sıra 2019 yılında U23 100 metre Türkiye rekorunu da kıran Çukurova Üniversiteli Özer’in, olimpiyat madalyasına uzanarak başarılarına bir yenisini ekleyeceğine inandığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesi olarak spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceklerini söyledi. Prof. Dr. Dinç: “Adana’da Atletizm Branşında İlk Olimpiyat Sporcusu Çukurova Üniversiteli” Antrenörü Nuray Sev Özdemir’in de şampiyonaya hazırlık antrenmanları hakkında bilgi aktardığı ziyarette Dekan Prof. Dr. Zeynep Dinç, ÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisi Kayhan Özer’in Adana’da atletizm branşında ilk olimpiyat sporcusu olmasının gururunu yaşadıklarını söyledi. Prof. Dr. Tuncel, böylesine önemli bir organizasyona büyük emekler vererek olimpiyatlara katılma başarısı gösteren Kayhan Özer ve Antrenörü Nuray Sev Özdemir’e Çukurova Üniversitesi’ni gururlandırdığı için plaket ve çiçek takdim ederek olimpiyat oyunlarında başarı dileğinde bulundu.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na kota alan 4x100 metre bayrak takımının milli atletlerinden, Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisi Kayhan Özer, olimpiyatlar öncesi Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversiteli şampiyonla gurur duyduklarını söyledi.

 

ÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisi Kayhan Özer, 23 Temmuz - 8 Ağustos arası Japonya'da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye’yi temsil edecek. 8 yıllık emeğinin karşılığı olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 4x100 Bayrak yarışında Ülkemiz ve eğitim gördüğü Çukurova Üniversitesini gururlandıran Özer, şampiyona öncesi Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Spora ve Sporcu Yetiştirilmesine Katkı Koymaya Devam Edeceğiz”

Şampiyon sporcuyla birlikte Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Dinç, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Sevimli ve Antrenör Nuray Sev Özdemir’in de bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Tuncel Çukurova Üniversiteli şampiyonla gurur duyduklarını söyledi.

Prof. Dr. Tuncel, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının yanı sıra 2019 yılında U23 100 metre Türkiye rekorunu da kıran Çukurova Üniversiteli Özer’in, olimpiyat madalyasına uzanarak başarılarına bir yenisini ekleyeceğine inandığını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesi olarak spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceklerini söyledi.

Prof. Dr. Dinç: “Adana’da Atletizm Branşında İlk Olimpiyat Sporcusu Çukurova Üniversiteli”

Antrenörü Nuray Sev Özdemir’in de şampiyonaya hazırlık antrenmanları hakkında bilgi aktardığı ziyarette Dekan Prof. Dr. Zeynep Dinç, ÇÜ Spor Bilimleri Fakültesi Atletizm Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencisi Kayhan Özer’in Adana’da atletizm branşında ilk olimpiyat sporcusu olmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Prof. Dr. Tuncel, böylesine önemli bir organizasyona büyük emekler vererek olimpiyatlara katılma başarısı gösteren Kayhan Özer ve Antrenörü Nuray Sev Özdemir’e Çukurova Üniversitesi’ni gururlandırdığı için plaket ve çiçek takdim ederek olimpiyat oyunlarında başarı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.