“Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak”

GÜNDEM 28.10.2021 - 09:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1995+ kez okundu.
 

“Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak”

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok sahip çıkacaklarını vurguladı
“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN” ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, “Herkes bilmelidir ki, Atatürk ilke ve devrimleri, Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır” dedi. Dr. Müzeyyen Şevkin, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok sahip çıkacaklarını vurguladı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş mücadelesinin ilk adımını Adana'da attığını hatırlatan Dr. Şevkin,  “Atatürk, 15 Mart 1923'te geldiği Adana'da, “Bende bu vekayiin ilk hissi teşebbüsü bu memlekette, güzel Adana'da vücut bulmuştur” diyerek kentimizin kurtuluş günlerindeki önemine dikkat çekmiştir. Böylesi önemli topraklarda Cumhuriyet Bayramımızı kutlamanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu. “BAYRAMIMIZI ONURLA, GURURLA KUTLUYORUZ” Dünyanın bütün ülkelerinin Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki yurtseverlerin görkemli bir kahramanlık destanı yazarak bağımsızlığı elde ettiğinin bilincine vardığını dile getiren CHP’li Dr. Müzeyyen Şevkin, şunları söyledi: “Ulusal Kurtuluş Savaşımızın zaferle taçlanmasında kahramanlık örneği sergileyen Adanalı hemşehrilerimizin ve ulusumuzun bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Kurtuluş mücadelemizin lideri, ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm kahramanlarımızı saygıyla, şükranla ve özlemle anıyorum. Herkes bilmelidir ki, Atatürk ilke ve devrimleri, Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ulusun birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını pekiştirmesi için önemli bir gündür. Kurtuluş Savaşı başarısı ve ardından Cumhuriyeti ilan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş fikirleri etrafında birleşerek ülkemizi hep birlikte çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak en önemli görevimiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha onurla ve gururla kutlar, size ve ailenize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”  
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok sahip çıkacaklarını vurguladı

“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, “Herkes bilmelidir ki, Atatürk ilke ve devrimleri, Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır” dedi. Dr. Müzeyyen Şevkin, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok sahip çıkacaklarını vurguladı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş mücadelesinin ilk adımını Adana'da attığını hatırlatan Dr. Şevkin,  “Atatürk, 15 Mart 1923'te geldiği Adana'da, “Bende bu vekayiin ilk hissi teşebbüsü bu memlekette, güzel Adana'da vücut bulmuştur” diyerek kentimizin kurtuluş günlerindeki önemine dikkat çekmiştir. Böylesi önemli topraklarda Cumhuriyet Bayramımızı kutlamanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

“BAYRAMIMIZI ONURLA, GURURLA KUTLUYORUZ”

Dünyanın bütün ülkelerinin Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki yurtseverlerin görkemli bir kahramanlık destanı yazarak bağımsızlığı elde ettiğinin bilincine vardığını dile getiren CHP’li Dr. Müzeyyen Şevkin, şunları söyledi:

“Ulusal Kurtuluş Savaşımızın zaferle taçlanmasında kahramanlık örneği sergileyen Adanalı hemşehrilerimizin ve ulusumuzun bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Kurtuluş mücadelemizin lideri, ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm kahramanlarımızı saygıyla, şükranla ve özlemle anıyorum. Herkes bilmelidir ki, Atatürk ilke ve devrimleri, Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ulusun birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını pekiştirmesi için önemli bir gündür. Kurtuluş Savaşı başarısı ve ardından Cumhuriyeti ilan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş fikirleri etrafında birleşerek ülkemizi hep birlikte çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak en önemli görevimiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha onurla ve gururla kutlar, size ve ailenize en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.