Dardağan: Hiçbir kuvvet Türk milletini Anadolu'dan koparamaz

SİYASET 18.03.2021 - 10:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2667+ kez okundu.
 

Dardağan: Hiçbir kuvvet Türk milletini Anadolu'dan koparamaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Çanakkale Savaşı’nın, büyük Türk Milleti’nin, bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğunu ve hiçbir kuvvetin onu Anadolu’dan koparamayacağını, bütün dünyaya ilan ettiği bir destan olduğunu vurguladı. Başkan Dardağan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Çanakkale Savaşı’nın, büyük Türk Milleti’nin, bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğunu ve hiçbir kuvvetin onu Anadolu’dan koparamayacağını, süngü, mermi ve yüksek iman gücü ile bütün dünyaya ilan ettiği bir destan olduğunu ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Çanakkale Savaşı’nın, büyük Türk Milleti’nin, bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğunu ve hiçbir kuvvetin onu Anadolu’dan koparamayacağını, bütün dünyaya ilan ettiği bir destan olduğunu vurguladı.
Başkan Dardağan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, Çanakkale Savaşı’nın, büyük Türk Milleti’nin, bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğunu ve hiçbir kuvvetin onu Anadolu’dan koparamayacağını, süngü, mermi ve yüksek iman gücü ile bütün dünyaya ilan ettiği bir destan olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.