Dev emojilerle çılgın eğlence başlıyor

GENÇLİK 26.01.2017 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1600+ kez okundu.
 

Dev emojilerle çılgın eğlence başlıyor

  Zengin marka karması ve yıl boyu süren eğlenceli aktiviteleri ile bölge halkının buluşma noktası olan Optimum, eğlenceli bir etkinliğe daha imza atıyor. Yoğun geçen ilk yarıyılın ardından Sömestir’in tadını çıkaran çocuklar, Adana Optimum AVM’de, anlık yazışmaların eğlenceli karakterleri “Emoji”lerle eğlencenin tadını çıkarıyor. Sosyal medyada duygu ve düşünceyi ifade etmek için kullanılan emoji karakterleri, 30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Optimum’un küçük misafirleri ile buluşuyor. 13.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, Sömestir tatilinin coşkusunu doyasıya yaşama fırsatı buluyor. Optimum’u dev emojiler saracak Optimum’da dev emojilerle buluşacak çocuklar, etkinlik alanında; uzman eğitmenler eşliğinde çeşitli atölyelere katılacak. Minik misafirler, belirledikleri emoji ifadeleriyle kendi yüzlerinden emoji yaratarak tasarımlarını rozet olarak alabilecek, nail art etkinliğinde tırnaklarını emoji desenleri ile süsleyebilecek. Küçük katılımcılar, yaratıcılıklarını kullanarak kendi emojilerini oluşturup, Optimum AVM’nin koridorlarına yerleştirilen dev emoji dekorlarıyla eğlenceli dakikalar geçirecek. Tatilin son gününe kadar devam edecek etkinliğe 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçiler katılabilecek. Etkinliğe katılmak için kayıt noktasına başvuru yapılması yeterli olacak.    

 

Zengin marka karması ve yıl boyu süren eğlenceli aktiviteleri ile bölge halkının buluşma noktası olan Optimum, eğlenceli bir etkinliğe daha imza atıyor. Yoğun geçen ilk yarıyılın ardından Sömestir’in tadını çıkaran çocuklar, Adana Optimum AVM’de, anlık yazışmaların eğlenceli karakterleri “Emoji”lerle eğlencenin tadını çıkarıyor.

Sosyal medyada duygu ve düşünceyi ifade etmek için kullanılan emoji karakterleri, 30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Optimum’un küçük misafirleri ile buluşuyor. 13.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, Sömestir tatilinin coşkusunu doyasıya yaşama fırsatı buluyor.

Optimum’u dev emojiler saracak

Optimum’da dev emojilerle buluşacak çocuklar, etkinlik alanında; uzman eğitmenler eşliğinde çeşitli atölyelere katılacak. Minik misafirler, belirledikleri emoji ifadeleriyle kendi yüzlerinden emoji yaratarak tasarımlarını rozet olarak alabilecek, nail art etkinliğinde tırnaklarını emoji desenleri ile süsleyebilecek. Küçük katılımcılar, yaratıcılıklarını kullanarak kendi emojilerini oluşturup, Optimum AVM’nin koridorlarına yerleştirilen dev emoji dekorlarıyla eğlenceli dakikalar geçirecek.

Tatilin son gününe kadar devam edecek etkinliğe 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçiler katılabilecek. Etkinliğe katılmak için kayıt noktasına başvuru yapılması yeterli olacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.