DEVA PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI SADULLAH KISACIK, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NA İLİŞKİN KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

SİYASET 30.08.2021 - 09:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1372+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI SADULLAH KISACIK, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NA İLİŞKİN KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Büyük Taarruz ’un 30 Ağustos günü zaferle taçlanışının yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecan ile kutluyoruz. Kadirşinas hemşehrilerimizin, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu vesileyle ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün Milli Mücadele kahramanlarımızı, Büyük Taarruz ’da vatanımızın bütünlüğü için elinden geleni ortaya koyan bütün ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin değerlerini korumak için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz. 1.Dünya Savaşı’nın sonrasında, Milli Mücadele döneminde ve Kurtuluş Savaşı esnasında milletimiz nice zorluklar, nice badireler atlatmıştır. Ancak bir an olsun, bağımsızlıktan ve vatanın bölünmez bütünlüğünden asla vazgeçmemiştir. Büyük Taarruz’ un Zafer Bayramı ile taçlanması, ülkemizin demokratik kazanımları ve uluslararası platformda kabul görmesi Büyük Atatürk’ün asil Türk milletine verdiği hizmetlerden sadece bir kaçıdır. Milletimiz, tarihin dönüm noktalarında kendi bağrından çıkmış önderlere her zaman inanmış, onların yanında durarak, bağımsızlığımızı ve bütünlüğümüzü tehlikeye atmak isteyenlere büyük bir ders vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucu ilke ve prensiplerine bağlı kalarak, tarihimizden ders çıkararak, gelecek ideallerimizi yine aynı kapsayıcılıkla sürdürme niyetimizi ortaya koyacağız. Milli birlik ve bütünlüğümüzü tesis etme adına, toplumun tüm dinamikleriyle ve bütün siyasi unsurlarla diyalog ve istişareye açığız. Sözlerime son verirken, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha kutlamak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet ve saygı ile anıyorum   

‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Büyük Taarruz ’un 30 Ağustos günü zaferle taçlanışının yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecan ile kutluyoruz. Kadirşinas hemşehrilerimizin, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu vesileyle ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün Milli Mücadele kahramanlarımızı, Büyük Taarruz ’da vatanımızın bütünlüğü için elinden geleni ortaya koyan bütün ecdadımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin değerlerini korumak için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz.

1.Dünya Savaşı’nın sonrasında, Milli Mücadele döneminde ve Kurtuluş Savaşı esnasında milletimiz nice zorluklar, nice badireler atlatmıştır. Ancak bir an olsun, bağımsızlıktan ve vatanın bölünmez bütünlüğünden asla vazgeçmemiştir. Büyük Taarruz’ un Zafer Bayramı ile taçlanması, ülkemizin demokratik kazanımları ve uluslararası platformda kabul görmesi Büyük Atatürk’ün asil Türk milletine verdiği hizmetlerden sadece bir kaçıdır.

Milletimiz, tarihin dönüm noktalarında kendi bağrından çıkmış önderlere her zaman inanmış, onların yanında durarak, bağımsızlığımızı ve bütünlüğümüzü tehlikeye atmak isteyenlere büyük bir ders vermiştir. Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucu ilke ve prensiplerine bağlı kalarak, tarihimizden ders çıkararak, gelecek ideallerimizi yine aynı kapsayıcılıkla sürdürme niyetimizi ortaya koyacağız.

Milli birlik ve bütünlüğümüzü tesis etme adına, toplumun tüm dinamikleriyle ve bütün siyasi unsurlarla diyalog ve istişareye açığız. Sözlerime son verirken, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir kez daha kutlamak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet ve saygı ile anıyorum 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.