DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı: Genç seçmenin DEVA’ya ilgisi var!

GÜNDEM 19.01.2022 - 20:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2423+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı: Genç seçmenin DEVA’ya ilgisi var!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, gençlerin partilerine gösterdikleri ilginin sevindirici olduğunu söyledi.
Halit Acı, partisinin ilçe yönetim kurulu üyesi Onur Beller ile Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli’yi ziyaret ederek “Doğum Günü”nü tebrik etti.    Acı, ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gibi sürekli vatandaşın sorunlarını dinlemek için sokaklarda olduklarını kaydeden Halit Acı, özellikle genç seçmenlerin partilerine gösterdiği ilginin umut verici olduğunu bildirdi. Geleneksel yöntemler olarak bilinen çarşı-pazar gezmesi, esnaf ziyareti ile kahvehane sohbetleri gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Halit Acı, “Sahada vatandaşın sorunlarını dinliyoruz. Partimizi ve işbaşına geldiğimizde yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sosyal medyayı etkin kullanarak vatandaşla sürekli etkileşimi artırma çabasındayız. Çok fazla insana dokunmak istiyoruz. Mahalle temsilcilerimizin sayısını artırdık.” ifadelerini kullandı.  Acı, partisinin iktidara geldiğinde yapacakları projeler için 20 başlıkta Eylem Planı hazırladıklarını, projelerin bütçesini bile belirleyip ilk 90 günde hayata geçirmeyi taahhüt ettiklerini vurguladı. Acı, her geçen gün artan ekonomik sorunların ancak, liyakatli kadrolar tarafından çözülebileceğine dikkat çekti. DEVA Partisi’nin ortaya koyduğu ekonomik çözüm önerilerini daha geniş bir kesime anlatma çabasında olduklarını vurgulayan Acı, Seyhan’da yaptıkları işbirliği sayesinde bunu adım adım gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.  Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de Halit Acı ve Onur Beller’e doğum gününü kutlamak için yaptıkları ziyaret ile nezaketleri için teşekkür etti.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, gençlerin partilerine gösterdikleri ilginin sevindirici olduğunu söyledi.

Halit Acı, partisinin ilçe yönetim kurulu üyesi Onur Beller ile Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli’yi ziyaret ederek “Doğum Günü”nü tebrik etti. 

 

Acı, ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gibi sürekli vatandaşın sorunlarını dinlemek için sokaklarda olduklarını kaydeden Halit Acı, özellikle genç seçmenlerin partilerine gösterdiği ilginin umut verici olduğunu bildirdi. Geleneksel yöntemler olarak bilinen çarşı-pazar gezmesi, esnaf ziyareti ile kahvehane sohbetleri gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Halit Acı, “Sahada vatandaşın sorunlarını dinliyoruz. Partimizi ve işbaşına geldiğimizde yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sosyal medyayı etkin kullanarak vatandaşla sürekli etkileşimi artırma çabasındayız. Çok fazla insana dokunmak istiyoruz. Mahalle temsilcilerimizin sayısını artırdık.” ifadelerini kullandı. 


Acı, partisinin iktidara geldiğinde yapacakları projeler için 20 başlıkta Eylem Planı hazırladıklarını, projelerin bütçesini bile belirleyip ilk 90 günde hayata geçirmeyi taahhüt ettiklerini vurguladı. Acı, her geçen gün artan ekonomik sorunların ancak, liyakatli kadrolar tarafından çözülebileceğine dikkat çekti. DEVA Partisi’nin ortaya koyduğu ekonomik çözüm önerilerini daha geniş bir kesime anlatma çabasında olduklarını vurgulayan Acı, Seyhan’da yaptıkları işbirliği sayesinde bunu adım adım gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. 
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de Halit Acı ve Onur Beller’e doğum gününü kutlamak için yaptıkları ziyaret ile nezaketleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.