Dikkat “kaçak” var!

GÜNDEM 14.06.2021 - 15:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1814+ kez okundu.
 

Dikkat “kaçak” var!

  Adana'da 8 ayrı operasyonda ruhsatsız tabanca, tarihi eserler, kaçak akaryakıt, kaçak sigara, tütün ile kaçak cep telefonu ele geçirildi.  POLİS GEÇİT VERMİYOR Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 8 ayrı operasyonda, 4 adet ruhsatsız tabanca, 49 adet fişek ve 8 adet şarjör ele geçirdi. 239 adet Helenistik Ortaçağ dönemine ait tarihi eser niteliğindeki sikke ve objeler bulunurken 1 adet metal arama dedektörü ile aparatlarına el konuldu.  Polis, ayrıca 2,8 ton kaçak akaryakıt, 2 bin 290 paket gümrük kaçağı sigara, 75 bin adet makaron, 50 kg. gümrük kaçağı nargile tütünü ile 73 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

 

Adana'da 8 ayrı operasyonda ruhsatsız tabanca, tarihi eserler, kaçak akaryakıt, kaçak sigara, tütün ile kaçak cep telefonu ele geçirildi. 
POLİS GEÇİT VERMİYOR
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 8 ayrı operasyonda, 4 adet ruhsatsız tabanca, 49 adet fişek ve 8 adet şarjör ele geçirdi. 239 adet Helenistik Ortaçağ dönemine ait tarihi eser niteliğindeki sikke ve objeler bulunurken 1 adet metal arama dedektörü ile aparatlarına el konuldu. 
Polis, ayrıca 2,8 ton kaçak akaryakıt, 2 bin 290 paket gümrük kaçağı sigara, 75 bin adet makaron, 50 kg. gümrük kaçağı nargile tütünü ile 73 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.