DÜĞÜN YARIM KALMASIN!

GÜNDEM 02.06.2021 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2377+ kez okundu.
 

DÜĞÜN YARIM KALMASIN!

Sokağa çıkma yasağı saati müzisyenleri çalışmaktan alıkoydu.
  Pandemi her sektör gibi düğünler ve eğlence sektörüne de sekte vurdu. Aşılama başlamasına rağmen mecburi korona tedbirleri orkestra çalışanları ve müzisyenleri de zorda bıraktı.   Covid-19 sebebiyle ertelenen düğünler yeniden başladı. Ancak bazı müzisyenler, “sokak yasağından kaynaklı düğün eğlenceleri yarım kalıyor” diyerek çalışmalarını sonlandırdı.  Müzisyen Alihan Tanoğlu, korona tedbirlerinin sona ermesinin sevindirici olduğunu ancak sokağa çıkma yasağının saat 22.00 olmasının kendilerini zorda bıraktığını söyledi.  Tanoğlu, “Eğlenceler yarım kalıyor, halaysız, sosyal mesafeye uygun düğünler yapmak zor. Bu sebeple düğünlerde şarkı söylemeye son vereceğiz” diye konuştu.
Sokağa çıkma yasağı saati müzisyenleri çalışmaktan alıkoydu.

 

Pandemi her sektör gibi düğünler ve eğlence sektörüne de sekte vurdu. Aşılama başlamasına rağmen mecburi korona tedbirleri orkestra çalışanları ve müzisyenleri de zorda bıraktı.  

Covid-19 sebebiyle ertelenen düğünler yeniden başladı. Ancak bazı müzisyenler, “sokak yasağından kaynaklı düğün eğlenceleri yarım kalıyor” diyerek çalışmalarını sonlandırdı. 

Müzisyen Alihan Tanoğlu, korona tedbirlerinin sona ermesinin sevindirici olduğunu ancak sokağa çıkma yasağının saat 22.00 olmasının kendilerini zorda bıraktığını söyledi. 

Tanoğlu, “Eğlenceler yarım kalıyor, halaysız, sosyal mesafeye uygun düğünler yapmak zor. Bu sebeple düğünlerde şarkı söylemeye son vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.