EĞİTİMDEN VAZGEÇEMEYİZ

17.09.2021 - 18:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2381+ kez okundu.
 

EĞİTİMDEN VAZGEÇEMEYİZ

Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ederek, yüz yüze eğitimin yeniden uzaktan eğitime dönmemesi için herkese büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.
Bilgiç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 365 oda ve borsayı kapsayan ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla başlattığı Eğitim Yardımı Kampanyası çerçevesinde Adana Ticaret Borsası ile birlik tarafından yaptırılan okulları ziyaret etti.   Bilgiç, “Çocuklarımızın her yönden gelişimi bizim için çok önemli. Çünkü geçen zamanı telafi edemeyip, geriye dönemeyiz. Bu anlamda uyulması gereken tüm korunma tedbirlerine azami derecede uymalı, aşılarımızı ihmal etmemeliyiz” dedi.   Şahin Bilgiç, ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sunmak adına hazırladıkları yardımları  idarecilere teslim ederek, “O öğrencilerin küçük de olsa mutlu olması bizleri de çok daha fazla mutlu eder. Onlar yarınlarımız.” ifadelerini kullandı.
Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ederek, yüz yüze eğitimin yeniden uzaktan eğitime dönmemesi için herkese büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.

Bilgiç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 365 oda ve borsayı kapsayan ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla başlattığı Eğitim Yardımı Kampanyası çerçevesinde Adana Ticaret Borsası ile birlik tarafından yaptırılan okulları ziyaret etti.

 

Bilgiç, “Çocuklarımızın her yönden gelişimi bizim için çok önemli. Çünkü geçen zamanı telafi edemeyip, geriye dönemeyiz. Bu anlamda uyulması gereken tüm korunma tedbirlerine azami derecede uymalı, aşılarımızı ihmal etmemeliyiz” dedi.

 

Şahin Bilgiç, ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sunmak adına hazırladıkları yardımları  idarecilere teslim ederek, “O öğrencilerin küçük de olsa mutlu olması bizleri de çok daha fazla mutlu eder. Onlar yarınlarımız.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.