EĞLENELİM ÖĞRENELİM AKILLI KÜPLER

GENÇLİK 27.01.2018 - 08:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2754+ kez okundu.
 

EĞLENELİM ÖĞRENELİM AKILLI KÜPLER

                                                                                        Pena Yayınları tarafından piyasaya çıkan “Eğlenelim Öğrenelim Akıllı Küpler” ile çocuklarınızla hem eğlenecek hem de çocuklarınızın keşfedeceği renkli dünyaya tanıklık edeceksiniz.   Çocuk gelişimine ve çocuklara okul öncesi kitap okuma alışkanlığını sağlamayı amaç edinen Pena Yayınları, “Eğlenelim Öğrenelim Akıllı Küpler” ile minik okurlarına hem eğlenecekleri hem de eğlenirken öğrenecekleri renkli bir dünya sunuyor. Aileler çocuklarıyla birlikte vakit geçirirken  eğlenecek ve çocuklarının etrafını keşfetmesine tanıklık edecekler.   Minik okurlar, kutudan çıkan anlatımlı kitabı önce okuyacak sonrasında 10 akıllı küpü üst üste dizerek akıllı kuleler yapacak. Böylelikle hem eğlenecek hem de sayıları, şekilleri, doğayı ve hayvanları öğrenecek.   Akıllı küpler çocukların; hayal gücünü zenginleştirirken, hafızasını geliştiriyor, motor becerileri kazandırırken etrafını tanımasını ve erken düşünce becerilerinin artmasını sağlıyor. Tamamen doğa dostu ve çocukların sağlığına uygun maddelerden üretilmiş olan bu küpleri ebeveynlerde çocuklar kadar çok sevecek.      

                                              

 

                              

 

 

 

 

Pena Yayınları tarafından piyasaya çıkan “Eğlenelim Öğrenelim Akıllı Küpler” ile çocuklarınızla hem eğlenecek hem de çocuklarınızın keşfedeceği renkli dünyaya tanıklık edeceksiniz.

 

Çocuk gelişimine ve çocuklara okul öncesi kitap okuma alışkanlığını sağlamayı amaç edinen Pena Yayınları, “Eğlenelim Öğrenelim Akıllı Küpler” ile minik okurlarına hem eğlenecekleri hem de eğlenirken öğrenecekleri renkli bir dünya sunuyor. Aileler çocuklarıyla birlikte vakit geçirirken  eğlenecek ve çocuklarının etrafını keşfetmesine tanıklık edecekler.

 

Minik okurlar, kutudan çıkan anlatımlı kitabı önce okuyacak sonrasında 10 akıllı küpü üst üste dizerek akıllı kuleler yapacak. Böylelikle hem eğlenecek hem de sayıları, şekilleri, doğayı ve hayvanları öğrenecek.

 

Akıllı küpler çocukların; hayal gücünü zenginleştirirken, hafızasını geliştiriyor, motor becerileri kazandırırken etrafını tanımasını ve erken düşünce becerilerinin artmasını sağlıyor. Tamamen doğa dostu ve çocukların sağlığına uygun maddelerden üretilmiş olan bu küpleri ebeveynlerde çocuklar kadar çok sevecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.