Erdoğan Arıkan ve İlhan Mansız ‘İşte O An’da

KÜLTÜR-SANAT 03.03.2018 - 07:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1368+ kez okundu.
 

Erdoğan Arıkan ve İlhan Mansız ‘İşte O An’da

    Düzenlediği etkinlikler ile 7’den 70’e herkese hitap eden Kütahya Belediyesi, Mart ayı etkinlik takvimini iki dev isimle açıyor. Belediye 2 Mart Cuma günü saat 20.00’da düzenleyeceği  ‘İşte O An’ programında eski Milli futbolcu İlhan Mansız ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ı ağırlayacak. Programda, spor dünyasının hafızalardan silinmeyen anları konuşulacak. Bu etkinliklere ek olarak, 3 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ ve 4 Mart Pazar günü saat 13.00’da ise ‘Kahraman Kedi Bakteriye Karşı’ çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kütahya Belediyesi, her ay dolu dolu kültür sanat takvimi ile Kütahyalıların, keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyor. Alanında uzman isimleri Kütahyalı sevenleriyle buluşturmaya devam eden belediye bu ayın ilk etkinliğinde spor dünyasının iki ünlü ismini, Erdoğan Arıkan ve İlhan Mansız’ı konuk edecek. Sporun derinlemesine ele alınacağı programda katılımcılar futbol dünyasında da kısa bir yolculuğa çıkacak. ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ ve Kahraman Kedi Bakteriye Karşı’ çocuk tiyatroları çocukları sevindirmeye tüm hızıyla devam edecek.

 

 

Düzenlediği etkinlikler ile 7’den 70’e herkese hitap eden Kütahya Belediyesi, Mart ayı etkinlik takvimini iki dev isimle açıyor. Belediye 2 Mart Cuma günü saat 20.00’da düzenleyeceği  ‘İşte O An’ programında eski Milli futbolcu İlhan Mansız ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ı ağırlayacak. Programda, spor dünyasının hafızalardan silinmeyen anları konuşulacak. Bu etkinliklere ek olarak, 3 Mart Cumartesi günü saat 15.00’da ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ ve 4 Mart Pazar günü saat 13.00’da ise ‘Kahraman Kedi Bakteriye Karşı’ çocuk tiyatrosu sahnelenecek. Etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kütahya Belediyesi, her ay dolu dolu kültür sanat takvimi ile Kütahyalıların, keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyor. Alanında uzman isimleri Kütahyalı sevenleriyle buluşturmaya devam eden belediye bu ayın ilk etkinliğinde spor dünyasının iki ünlü ismini, Erdoğan Arıkan ve İlhan Mansız’ı konuk edecek. Sporun derinlemesine ele alınacağı programda katılımcılar futbol dünyasında da kısa bir yolculuğa çıkacak. ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ ve Kahraman Kedi Bakteriye Karşı’ çocuk tiyatroları çocukları sevindirmeye tüm hızıyla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.