’Erdoğan milleti birbirine düşürdü’

SİYASET 29.06.2021 - 13:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2284+ kez okundu.
 

’Erdoğan milleti birbirine düşürdü’

  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Kutuplaşmadan şikayet eden bir vatandaş, Babacan’a şunları söyledi:   “Erdoğan yattı. Ayırdı, milleti birbirine düşürdü. Kışkırtıyor, çok ayrımcılık yapıyor. Çok kızıyorum. Elden gelen bir şey yok. İnşallah birbirimize kenetleniriz.”   ’Türkiye birbiriyle kucaklaşsın diye çalışıyoruz’ “Halkımızda ayrılık gayrılık yok” diyen Babacan ise şu ifadeleri kullandı:“Halkımız birlik ve beraberlik istiyor. Bunu biliyoruz. Onun için çalışıyoruz. Türkiye birbiriyle kucaklaşsın diye çalışıyoruz.”

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Kutuplaşmadan şikayet eden bir vatandaş, Babacan’a şunları söyledi:

 

“Erdoğan yattı. Ayırdı, milleti birbirine düşürdü. Kışkırtıyor, çok ayrımcılık yapıyor. Çok kızıyorum. Elden gelen bir şey yok. İnşallah birbirimize kenetleniriz.”

 

’Türkiye birbiriyle kucaklaşsın diye çalışıyoruz’

“Halkımızda ayrılık gayrılık yok” diyen Babacan ise şu ifadeleri kullandı:“Halkımız birlik ve beraberlik istiyor. Bunu biliyoruz. Onun için çalışıyoruz. Türkiye birbiriyle kucaklaşsın diye çalışıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.