EŞ VE ÇOCUKLARIMIZI DA KORONAYA KARŞI AŞILAYIN!

GÜNDEM 08.04.2021 - 16:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1703+ kez okundu.
 

EŞ VE ÇOCUKLARIMIZI DA KORONAYA KARŞI AŞILAYIN!

Sağlık Bakanlığı’nca evde 65 yaş üzeri eşi olana aşı yapıldı, polise, öğretmene, hastalara, risklilere, futbolcu ve basın mensuplarına aşılama sürüyor. Hergün virüs riski altındaki sağlık çalışanları da çocuk ve eşleri için aşılama talep ediyor.
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 2. Başka Dr. Yusuf Eryazğan, sağlık çalışanlarının ailelerinin de Covid-19’a karşı aşılanmaları gerektiğini söyledi.  YA ÇOCUKLARIMA BULAŞIRSA! Eryazğan yaptığı açıklamada, İstanbul Pendik’te Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Senem Aslan’ın çok yeni bu hastalığına yakalanan bir hekim olarak, “Ya eşime, çocuğuma bulaştırırsam, kim bakacak onlara? Sağlık çalışanlarının aynı evi paylaştığı aileleri de acilen aşılanmalı” çağrısını anımsattı.  İÇLERİ RAHAT OLMALI  Eryazğan, Covid-19 vakalarının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Sağlık çalışanları adeta bir savaş ortamında canla başla çalışıyor. Şu dönemde içleri ve kafaları rahat olmalı. Aklı sürekli ailesinde, maddi sıkıntılarda olan sağlık çalışanlarının morallerini iyice düşüyor” dedi.  BU KORKU İLE YAŞAMAK İSTEMİYORUZ  Eryazgan, sağlık çalışanlarının ailelerinin Covid’e karşı korumalı olduğunu bilmelerinin en doğal hakları olduğunu anımsatarak, “Hali hazırda iki günü birine meslek arkadaşlarımızı toprağa veriyoruz. Bir de eşlerimizin, çocuklarımızın korkusu ile yaşamak istemiyoruz. Bu konunun dikkate alınmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanlığı’nca evde 65 yaş üzeri eşi olana aşı yapıldı, polise, öğretmene, hastalara, risklilere, futbolcu ve basın mensuplarına aşılama sürüyor. Hergün virüs riski altındaki sağlık çalışanları da çocuk ve eşleri için aşılama talep ediyor.

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) 2. Başka Dr. Yusuf Eryazğan, sağlık çalışanlarının ailelerinin de Covid-19’a karşı aşılanmaları gerektiğini söyledi. 

YA ÇOCUKLARIMA BULAŞIRSA!
Eryazğan yaptığı açıklamada, İstanbul Pendik’te Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Senem Aslan’ın çok yeni bu hastalığına yakalanan bir hekim olarak, “Ya eşime, çocuğuma bulaştırırsam, kim bakacak onlara? Sağlık çalışanlarının aynı evi paylaştığı aileleri de acilen aşılanmalı” çağrısını anımsattı. 
İÇLERİ RAHAT OLMALI 
Eryazğan, Covid-19 vakalarının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Sağlık çalışanları adeta bir savaş ortamında canla başla çalışıyor. Şu dönemde içleri ve kafaları rahat olmalı. Aklı sürekli ailesinde, maddi sıkıntılarda olan sağlık çalışanlarının morallerini iyice düşüyor” dedi. 
BU KORKU İLE YAŞAMAK İSTEMİYORUZ 
Eryazgan, sağlık çalışanlarının ailelerinin Covid’e karşı korumalı olduğunu bilmelerinin en doğal hakları olduğunu anımsatarak, “Hali hazırda iki günü birine meslek arkadaşlarımızı toprağa veriyoruz. Bir de eşlerimizin, çocuklarımızın korkusu ile yaşamak istemiyoruz. Bu konunun dikkate alınmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.