FORMA SAVAŞI!

SPOR 26.05.2021 - 15:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1849+ kez okundu.
 

FORMA SAVAŞI!

Adana Demirspor, çakma forma üretenlere karşı mücadele başlattı. Başkan Murat Sancak, taraftara, “lisanlı forma” tavsiyesinde bulundu.
  TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmeyi başaran Adana Demirspor, bugünlerde ‘çakma forma’ üretenlerle mücadele ediyor.   SANCAK: DUYARLI OLUN Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, bazı tekstil firmalarının Adana Demirspor formaları bastırıp piyasaya sattıklarını söyledi. Sancak, konuyu takip ettiğini anımsatarak taraftarlara, “Kulübün hakkını siz aramalısınız, her yapılan forma kulübe zarardır, duyarlı olmanızı rica ediyorum” çağrısı yaptı.   TAKLİT ÜRÜNÜN CEZASI VAR Adana Demirspor Kulübü Avukatı Pınar Durak ise, Adana Demirspor lisanslı ürünler haricinde ürünlerin basılması ve satılmasının hukuka aykırı olduğunu kaydederek, “Sahte ve taklit ürün üretmenin ve satmanın, bu hususta tasarruf sağlamanın cezası var. Lütfen bu firmaları bizlere bildiriniz” dedi.
Adana Demirspor, çakma forma üretenlere karşı mücadele başlattı. Başkan Murat Sancak, taraftara, “lisanlı forma” tavsiyesinde bulundu.

 

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmeyi başaran Adana Demirspor, bugünlerde ‘çakma forma’ üretenlerle mücadele ediyor.

 

SANCAK: DUYARLI OLUN

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, bazı tekstil firmalarının Adana Demirspor formaları bastırıp piyasaya sattıklarını söyledi. Sancak, konuyu takip ettiğini anımsatarak taraftarlara, “Kulübün hakkını siz aramalısınız, her yapılan forma kulübe zarardır, duyarlı olmanızı rica ediyorum” çağrısı yaptı.

 

TAKLİT ÜRÜNÜN CEZASI VAR

Adana Demirspor Kulübü Avukatı Pınar Durak ise, Adana Demirspor lisanslı ürünler haricinde ürünlerin basılması ve satılmasının hukuka aykırı olduğunu kaydederek, “Sahte ve taklit ürün üretmenin ve satmanın, bu hususta tasarruf sağlamanın cezası var. Lütfen bu firmaları bizlere bildiriniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.