FUTBOLCULAR, YENİ TEKNİK PATRONA ALIŞMAYA ÇALIŞIYOR!

SPOR 07.09.2021 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1953+ kez okundu.
 

FUTBOLCULAR, YENİ TEKNİK PATRONA ALIŞMAYA ÇALIŞIYOR!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta Vincenzo Montella'nın taktikleri ile Karagümrük karşısına çıkacak.
Ligin 3. haftasında takımla yollarını ayıran Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ardından göreve getirilen Montella, takıma kendine ait sistemi oturtmak için mücadele ediyor.  Antrenmanlarda futbolcularla tek tek ilgilenen Montella, oyunculara ne yapacaklarına yönelik açıklamalarda bulunuyor.  Fiorentina Eski Teknik Direktörü Montella'nın antrenmanlarda oldukça hırslı görülmesi dikkat çekiyor. Yeni teknik adamın, Aybaba'nın uyguladığı sistemden farklı bir yol izleyebileceği belirtiliyor.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta Vincenzo Montella'nın taktikleri ile Karagümrük karşısına çıkacak.

Ligin 3. haftasında takımla yollarını ayıran Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ardından göreve getirilen Montella, takıma kendine ait sistemi oturtmak için mücadele ediyor. 

Antrenmanlarda futbolcularla tek tek ilgilenen Montella, oyunculara ne yapacaklarına yönelik açıklamalarda bulunuyor. 
Fiorentina Eski Teknik Direktörü Montella'nın antrenmanlarda oldukça hırslı görülmesi dikkat çekiyor. Yeni teknik adamın, Aybaba'nın uyguladığı sistemden farklı bir yol izleyebileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.