GALİBİYET SERİSİNE BAŞLA ŞİMŞEK'İM!

SPOR 26.08.2021 - 17:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1595+ kez okundu.
 

GALİBİYET SERİSİNE BAŞLA ŞİMŞEK'İM!

26 yıllık aranın ardından Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.
Bugün, Yeni Şehir Stadı'nda Konyaspor ile saat 21.45'te karşı karşıya gelecek Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladı.  Mavi lacivertliler, sezonun ilk maçında ligin güçlü isimlerinden Beşiktaş ile karşıya geldiği maçta 1-1'lik skorla berabere kaldı. Adana Demirspor, yine evinde karşılaştığı Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Mavi lacivertliler, Kayseri deplasmanında ise 1-1'lik beraberlikle Adana'ya döndü.  Teknik Direktör Samet Aybaba, daha önceki açıklamalarında, her maçın zor olduğunu dile getirerek, kendilerinin kazanmak için daha fazla mücadele edeceklerini söylemişti.  Bu arada, Adana Demirspor, Arjantinli sol kanat oyuncusu Matias Vargas ile bir yıllığına kiralık olarak anlaştı.
26 yıllık aranın ardından Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Bugün, Yeni Şehir Stadı'nda Konyaspor ile saat 21.45'te karşı karşıya gelecek Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladı. 

Mavi lacivertliler, sezonun ilk maçında ligin güçlü isimlerinden Beşiktaş ile karşıya geldiği maçta 1-1'lik skorla berabere kaldı. Adana Demirspor, yine evinde karşılaştığı Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla mağlup oldu. Mavi lacivertliler, Kayseri deplasmanında ise 1-1'lik beraberlikle Adana'ya döndü. 
Teknik Direktör Samet Aybaba, daha önceki açıklamalarında, her maçın zor olduğunu dile getirerek, kendilerinin kazanmak için daha fazla mücadele edeceklerini söylemişti. 
Bu arada, Adana Demirspor, Arjantinli sol kanat oyuncusu Matias Vargas ile bir yıllığına kiralık olarak anlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.