Gençlik elektronik spor eğitimi sizi bekliyor!

GÜNDEM 20.09.2022 - 17:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1717+ kez okundu.
 

Gençlik elektronik spor eğitimi sizi bekliyor!

Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle genellikle gençlerin oynadığı strateji oyunları ve spor oyunlarına yönelik Espor eğitimleri düzenliyor. 30 Eylül Cuma gününe kadar 13-22 yaş arası gençler eğitim programına başvurabilecek.  Akademi temelli hazırlanan müfredatla; Espor farkındalığı, Esporcu sağlığı, profesyonel Esporcu yetiştirme, profesyonel koçluk ve profesyonel yayıncılık-caster gibi Esporsever herkesin ilgisini çekecek ve değer katacak dersler eğitim programında yer alacak. Eğitimle gençler arasında Espor okuryazarlık bilincinin gelişmesi ve oyunculuk, koçluk ve yayıncılık branşlarında kariyer hedeflerine yönelik bilgi ve tecrübelerin aktarılması planlanıyor.  Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri, eğitim programının 6 saat olacağını belirterek, eğitimlerin alanında uzman akademisyen, girişimci, profesyonel ve koçlar tarafından verileceğini bildirdi.  Eğitim 1 Ekim Cumartesi ile 2 Ekim Pazar Çukurova Kalkınma Ajansı konferans salonunda gerçekleştirilecek. Kayıt formuna ulaşmak için şu internet adresine kullanmak gerekiyor: https://adana.esporegitimi.com/egitim-basvuru/

Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle genellikle gençlerin oynadığı strateji oyunları ve spor oyunlarına yönelik Espor eğitimleri düzenliyor. 30 Eylül Cuma gününe kadar 13-22 yaş arası gençler eğitim programına başvurabilecek. 


Akademi temelli hazırlanan müfredatla; Espor farkındalığı, Esporcu sağlığı, profesyonel Esporcu yetiştirme, profesyonel koçluk ve profesyonel yayıncılık-caster gibi Esporsever herkesin ilgisini çekecek ve değer katacak dersler eğitim programında yer alacak.


Eğitimle gençler arasında Espor okuryazarlık bilincinin gelişmesi ve oyunculuk, koçluk ve yayıncılık branşlarında kariyer hedeflerine yönelik bilgi ve tecrübelerin aktarılması planlanıyor. 


Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri, eğitim programının 6 saat olacağını belirterek, eğitimlerin alanında uzman akademisyen, girişimci, profesyonel ve koçlar tarafından verileceğini bildirdi. 


Eğitim 1 Ekim Cumartesi ile 2 Ekim Pazar Çukurova Kalkınma Ajansı konferans salonunda gerçekleştirilecek. Kayıt formuna ulaşmak için şu internet adresine kullanmak gerekiyor: https://adana.esporegitimi.com/egitim-basvuru/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.