GENEL BAŞKANIMIZ HATAY’A BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

SİYASET 20.09.2021 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1468+ kez okundu.
 

GENEL BAŞKANIMIZ HATAY’A BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

CHP tarafından Hatay’da düzenlenen “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni Tartışıyoruz! Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” paneli yoğun ilgi gördü. Hafta sonu Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatmek Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Necdet Saraç’ın yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre’nin konuşmacı olduğu "Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi' tüm ayrıntılarıyla ele alındı. Programı değerlendiren CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “CHP Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl ve ilçe yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Millet İttifakı İl Temsilcileri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililerimizin katılımıyla “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni Tartışıyoruz1 Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” panelimi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  Programda emeği geçenlere teşekkür eden CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, yoğun katılımla gerçekleştirilen programın amacına ulaştığını ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkezimizin Hatay’a verdiği önem ve Partililerimizin, İttifak ortaklarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Muhtarlarımızın toplantıya göstermiş olduğu ilgiden gurur duyduk. İktidarımızda her şey çok güzel olacak” dedi.
CHP tarafından Hatay’da düzenlenen “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni Tartışıyoruz! Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” paneli yoğun ilgi gördü.
Hafta sonu Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatmek Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Necdet Saraç’ın yaptığı CHP Genel Başkan Yardımcı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Yunus Emre’nin konuşmacı olduğu "Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi' tüm ayrıntılarıyla ele alındı.
Programı değerlendiren CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “CHP Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, İl ve ilçe yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Millet İttifakı İl Temsilcileri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililerimizin katılımıyla “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni Tartışıyoruz1 Yeni Anayasa ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” panelimi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
Programda emeği geçenlere teşekkür eden CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, yoğun katılımla gerçekleştirilen programın amacına ulaştığını ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkezimizin Hatay’a verdiği önem ve Partililerimizin, İttifak ortaklarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Muhtarlarımızın toplantıya göstermiş olduğu ilgiden gurur duyduk. İktidarımızda her şey çok güzel olacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.