Gereken önlemler yeni sezon öncesi alınacak”

SPOR 26.05.2021 - 15:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1872+ kez okundu.
 

Gereken önlemler yeni sezon öncesi alınacak”

    Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Adana Demirspor-Balıkesirspor mücadelesi öncesi yeni stadyumda yaşanan sorunların tekrarlanmaması adına spor basınıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın ile yönetim kurulu üyesi Murat Karaman’ı makamında kabul eden İnci, Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor’u kutladığını aynı başarıyı gelecek sezon Adanaspor’un da yakalamasını temenni ettiğini söyledi. Görüşmede Balıkesirspor mücadelesi öncesi karşılaşmayı takip etmek üzere stada gelen basın mensuplarının yaşadığı sıkıntı da gündeme geldi. Müdür İnci, “Yeni Adana Stadyumu’nun benzeri olan Beşiktaş Kulübü’nün kullandığı Vodafone Stadı’nda spor şube müdürlüğümüz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir çalışma yapıyor. Oradaki işleyişi model alıp Adana’da da uygulamaya koyacağız. Spor basınındaki arkadaşlarımızın rahat görev yapmaları için gerekli önlemler alınacak” dedi. TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın da, akreditasyon konusunda tek yetkili kurumun Türkiye Spor Yazarları Derneği olduğunu ifade ederek, “Akreditesi yapılmayan bir tek kişi bile basın kapısından içeri giremez. Biz de şube olarak üzerimize düşen görev ne ise emniyet teşkilatımızla uyum içerisinde çalışmaya hazırız. Girişlerimiz protokol tarafından yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır” diye konuştu.

 

 

Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Adana Demirspor-Balıkesirspor mücadelesi öncesi yeni stadyumda yaşanan sorunların tekrarlanmaması adına spor basınıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın ile yönetim kurulu üyesi Murat Karaman’ı makamında kabul eden İnci, Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor’u kutladığını aynı başarıyı gelecek sezon Adanaspor’un da yakalamasını temenni ettiğini söyledi. Görüşmede Balıkesirspor mücadelesi öncesi karşılaşmayı takip etmek üzere stada gelen basın mensuplarının yaşadığı sıkıntı da gündeme geldi. Müdür İnci, “Yeni Adana Stadyumu’nun benzeri olan Beşiktaş Kulübü’nün kullandığı Vodafone Stadı’nda spor şube müdürlüğümüz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir çalışma yapıyor. Oradaki işleyişi model alıp Adana’da da uygulamaya koyacağız. Spor basınındaki arkadaşlarımızın rahat görev yapmaları için gerekli önlemler alınacak” dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın da, akreditasyon konusunda tek yetkili kurumun Türkiye Spor Yazarları Derneği olduğunu ifade ederek, “Akreditesi yapılmayan bir tek kişi bile basın kapısından içeri giremez. Biz de şube olarak üzerimize düşen görev ne ise emniyet teşkilatımızla uyum içerisinde çalışmaya hazırız. Girişlerimiz protokol tarafından yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.