Göger: Ramazan, paylaşmak ve dayanışmaktır

GÜNDEM 12.04.2021 - 16:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2745+ kez okundu.
 

Göger: Ramazan, paylaşmak ve dayanışmaktır

  Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, Ramazan-ı Şerif’in manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir ay olduğunu söyledi. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı mesajında, büyük bir özlemle beklenen, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif’in milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ramazan ayının, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı mübarek günler olduğuna dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, “Ramazan ayı  gönül etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için bir imkan ve fırsattır. İhtiyaç sahibinin ve yoksulun yaralarını sarmak, öksüzün yetimin başını okşamak birliğimizi ve dirliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir” dedi. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayını koronavirüs salgınının etkisinde idrak etmek zorunda kaldığımıza işaret eden Başkan Niyazi Göger, “Bu yıl, virüs salgını nedeniyle iftar sofralarımızda ihtiyaç sahiplerini ağırlayamayacak olsak da yapacağımız yardımlarla, vereceğimiz fitre ve zekatlarla Ramazan bereketini onlarla paylaşabiliriz. Bu nedenle bu yıl Ramazan ayını ibadet ve yardımlaşma bakımından geçmiş yıllardan daha yoğun geçirilmelidir. Bu vesileyle, başta esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam aleminin rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bereket, bolluk ve yardımlaşmanın alabildiğine arttığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum. Bu mübarek ayın ülkemizin ve milletimizin koronavirüs salgınından kurtulmasına vesile olmasını temenni ediyor, tedbirlere riayet edilmesi, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlarımızı duyarlı davranmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.  

 

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, Ramazan-ı Şerif’in manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir ay olduğunu söyledi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı mesajında, büyük bir özlemle beklenen, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif’in milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ramazan ayının, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı mübarek günler olduğuna dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, “Ramazan ayı  gönül etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için bir imkan ve fırsattır. İhtiyaç sahibinin ve yoksulun yaralarını sarmak, öksüzün yetimin başını okşamak birliğimizi ve dirliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir” dedi.

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayını koronavirüs salgınının etkisinde idrak etmek zorunda kaldığımıza işaret eden Başkan Niyazi Göger, “Bu yıl, virüs salgını nedeniyle iftar sofralarımızda ihtiyaç sahiplerini ağırlayamayacak olsak da yapacağımız yardımlarla, vereceğimiz fitre ve zekatlarla Ramazan bereketini onlarla paylaşabiliriz. Bu nedenle bu yıl Ramazan ayını ibadet ve yardımlaşma bakımından geçmiş yıllardan daha yoğun geçirilmelidir. Bu vesileyle, başta esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam aleminin rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bereket, bolluk ve yardımlaşmanın alabildiğine arttığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum. Bu mübarek ayın ülkemizin ve milletimizin koronavirüs salgınından kurtulmasına vesile olmasını temenni ediyor, tedbirlere riayet edilmesi, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlarımızı duyarlı davranmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.