GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK’DEN AŞI ÇAĞRISI

GÜNDEM 11.09.2021 - 10:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1817+ kez okundu.
 

GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK’DEN AŞI ÇAĞRISI

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan salgından korunmak ve bir an önce normal hayata dönme sürecini hızlandırmak için tüm vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu. Başkan Şimşek,11 Eylül Cumartesi günü Sağlık Bakanlığı, ve Gölbaşı Belediyesi iş birliği ile Sahil Parkı'nda gerçekleştirilecek aşı kampanyasına tüm halkı davet etti. Yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başladığını hatırlatan Başkan Ramazan Şimşek’’11 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 - 17.00 arası Atatürk Sahil Parkı'nda yapacağımız aşı kampanyasını İlçe Kaymakamlığı, Sağlık Bakanlığı ve Belediyemiz ortaklığında gerçekleştireceğiz. Okullarını ve öğretmenlerini özleyen çocuklarımızın tekrar eğitimlerinin aksamaması için tüm halkımızı sorumlu davranmaya ve aşı olmaya davet ediyorum ‘’dedi. Salgına karşı en etkili korunma yönteminin aşı olduğunun altını çizen Başkan Şimşek, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diledi. Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi olarak yeni eğitim öğretim döneminde ilçedeki bütün okullarda gerekli sağlık koşullarını sağladıklarını belirtti. Belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini de ifade eden Şimşek, ’’Gölbaşı Belediyesi olarak tüm çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize hedef edindik’’ dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan salgından korunmak ve bir an önce normal hayata dönme sürecini hızlandırmak için tüm vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu. Başkan Şimşek,11 Eylül Cumartesi günü Sağlık Bakanlığı, ve Gölbaşı Belediyesi iş birliği ile Sahil Parkı'nda gerçekleştirilecek aşı kampanyasına tüm halkı davet etti.

Yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başladığını hatırlatan Başkan Ramazan Şimşek’’11 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 - 17.00 arası Atatürk Sahil Parkı'nda yapacağımız aşı kampanyasını İlçe Kaymakamlığı, Sağlık Bakanlığı ve Belediyemiz ortaklığında gerçekleştireceğiz. Okullarını ve öğretmenlerini özleyen çocuklarımızın tekrar eğitimlerinin aksamaması için tüm halkımızı sorumlu davranmaya ve aşı olmaya davet ediyorum ‘’dedi. Salgına karşı en etkili korunma yönteminin aşı olduğunun altını çizen Başkan Şimşek, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diledi.

Başkan Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi olarak yeni eğitim öğretim döneminde ilçedeki bütün okullarda gerekli sağlık koşullarını sağladıklarını belirtti. Belediye olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini de ifade eden Şimşek, ’’Gölbaşı Belediyesi olarak tüm çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize hedef edindik’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.