Görgülü: Demirspor için bütünleştik

GÜNDEM 30.04.2021 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2195+ kez okundu.
 

Görgülü: Demirspor için bütünleştik

    AK Parti Adana İl AR-GE Başkan Yardımcısı eğitimci Melih Ömer Görgülü, Adana Demirspor’un Süper Lige çıkmasının kente büyük katkı sağlayacağını belirterek Cumartesi (yarın) Balıkesirspor maçını da kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağına inandığını söyledi.   Başkan Murat Sancak’ın maddi manevi büyük fedakarlıklar üstlendiğini ve dünyaya mal olmuş büyük Adana Demirspor camiasının  Süper Ligi hak ettiğini söyleyen Melih Ömer Görgülü, “Samet Aybaba hocamız ile takım müthiş bir yükselişe geçti. Samet hocayı ve futbolcuları kutlarım. Süper Lig için son iki haftamız kaldı ama diğer rakiplerin sonucuna göre cumartesi günü de (yarın) bu iş bitebilir. Gönlümüz ve desteğimiz Adana Demirspor ile ve inşallah 27 yıllık hasret bu defa son bulacak” dedi.  

 

 

AK Parti Adana İl AR-GE Başkan Yardımcısı eğitimci Melih Ömer Görgülü, Adana Demirspor’un Süper Lige çıkmasının kente büyük katkı sağlayacağını belirterek Cumartesi (yarın) Balıkesirspor maçını da kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağına inandığını söyledi.

 

Başkan Murat Sancak’ın maddi manevi büyük fedakarlıklar üstlendiğini ve dünyaya mal olmuş büyük Adana Demirspor camiasının  Süper Ligi hak ettiğini söyleyen Melih Ömer Görgülü, “Samet Aybaba hocamız ile takım müthiş bir yükselişe geçti. Samet hocayı ve futbolcuları kutlarım. Süper Lig için son iki haftamız kaldı ama diğer rakiplerin sonucuna göre cumartesi günü de (yarın) bu iş bitebilir. Gönlümüz ve desteğimiz Adana Demirspor ile ve inşallah 27 yıllık hasret bu defa son bulacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.