GÖZ HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR UZMAN İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

SAĞLIK-YAŞAM 10.04.2021 - 14:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2434+ kez okundu.
 

GÖZ HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR UZMAN İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

        Memorial Sağlık Grubu’nun düzenlediği “Göz Hastalıkları Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar” konulu bilimsel toplantı, Memorial Ankara Hastanesi’nden online olarak gerçekleştirildi. 23 Şubat tarihinde göz hastalıkları alanında uzman isimleri bir araya getiren toplantıda; katarakt cerrahisi, alerjik konjonktivitler ve retina hastalıklarında teknolojik uygulamaların yeri ve etkisi masaya yatırıldı.     Moderatörlüğünü Memorial Ankara Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Bekir Sıtkı Aslan’ın yaptığı toplantıda, Memorial Ataşehir Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Aslı Umut Dinç “Fundus  Otofloresans Görüntülemesi”, Dr. Ömür Uçakhan Gündüz “Alerjik Konjonktivitler”, Dr. Orkun Müftüoğlu ise “Katarakt Cerrahisinde İnsizyonlar” konularında önemli paylaşımlarda bulundular.    BİLİMSEL TOPLANTILAR İLE EN İYİ İÇERİKLER PAYLAŞILIYOR   Toplantı ile ilgili konuşan Dr. Bekir Sıtkı Aslan, “Memorial Sağlık Grubu ülkemizde insanlarımıza yalnızca yüksek standartlarda sağlık hizmeti vermekle yetinmiyor. Bunun yanı sıra hizmet içi eğitimin bir parçası olan bilimsel toplantıları belli bir periyotta ve ülkemizin seçkin bilim adamlarının katılımı ile sürdürüyor. Bu süreçte ülkemiz için daha iyi hizmet vermeyi kendisine şiar edinmiş olan Memorial Sağlık Grubu hizmet içi eğitimde de bütün bu değerlendirmeler doğrultusunda en iyi toplantıları ve en iyi içerikleri çalışanları ile paylaşmak üzere organizasyonlar gerçekleştiriyor” dedi.   HEKİMLER YENİ BİLGİ, YAKLAŞIM VE PERSPEKTİFLERLE DONATILIYOR   Bu organizasyonlar neticesinde çalışma hayatının yoğun akışı içerisinde belli bir noktaya hapsolmaktan çıkan hekimlerin bu çalışma ile hayatında yeni bilgilerle, yeni yaklaşımlarla ve yeni perspektiflerle donatıldığını belirten Dr. Aslan, “Bu toplantılar toplumumuza olan sorumluluk anlayışı ile yürüttüğümüz süreçlerdir ve Memorial Sağlık Grubu için çok önemli bir anlam taşımaktadır” diye konuştu.   GÖZ HASTALIKLARI TEDAVİSİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR ELE ALINDI   Gerçekleştirilen toplantıda göz hastalıkları ile ilgili gündemde olan ve merak edilen konuların anlatıldığını vurgulayan Dr. Bekir Sıtkı Aslan, “Toplantıda yaygın olarak yapılan katarakt ameliyatlarında başarılı bir cerrahi gerçekleştirmek için olmazsa olmaz kesiler için uzman arkadaşlarımız görüşlerini aktardı. Bunun dışında alerji mevsiminde olmamız sebebiyle alerji konusunda uzmanlığı tüm ülkemizce bilinen bir başka meslektaşımız alerjik göz iltihapları ile ilgili katılımcılara çok geniş donanımlı bilgi sundu. Yine günümüzde teknolojinin uygulanmasında gelinen noktayı vurgulamak açısından, retina hastalıklarında Memorial Sağlık Grubu’nun yaklaşımlarını özetleyen ve tüm arkadaşlarımızın hafızalarındaki bilgileri yeni boyuta taşıyan bir sunum gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.        

 

 

 

 

Memorial Sağlık Grubu’nun düzenlediği “Göz Hastalıkları Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar” konulu bilimsel toplantı, Memorial Ankara Hastanesi’nden online olarak gerçekleştirildi. 23 Şubat tarihinde göz hastalıkları alanında uzman isimleri bir araya getiren toplantıda; katarakt cerrahisi, alerjik konjonktivitler ve retina hastalıklarında teknolojik uygulamaların yeri ve etkisi masaya yatırıldı.  

 

Moderatörlüğünü Memorial Ankara Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Bekir Sıtkı Aslan’ın yaptığı toplantıda, Memorial Ataşehir Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Aslı Umut Dinç “Fundus  Otofloresans Görüntülemesi”, Dr. Ömür Uçakhan Gündüz “Alerjik Konjonktivitler”, Dr. Orkun Müftüoğlu ise “Katarakt Cerrahisinde İnsizyonlar” konularında önemli paylaşımlarda bulundular. 

 

BİLİMSEL TOPLANTILAR İLE EN İYİ İÇERİKLER PAYLAŞILIYOR

 

Toplantı ile ilgili konuşan Dr. Bekir Sıtkı Aslan, “Memorial Sağlık Grubu ülkemizde insanlarımıza yalnızca yüksek standartlarda sağlık hizmeti vermekle yetinmiyor. Bunun yanı sıra hizmet içi eğitimin bir parçası olan bilimsel toplantıları belli bir periyotta ve ülkemizin seçkin bilim adamlarının katılımı ile sürdürüyor. Bu süreçte ülkemiz için daha iyi hizmet vermeyi kendisine şiar edinmiş olan Memorial Sağlık Grubu hizmet içi eğitimde de bütün bu değerlendirmeler doğrultusunda en iyi toplantıları ve en iyi içerikleri çalışanları ile paylaşmak üzere organizasyonlar gerçekleştiriyor” dedi.

 

HEKİMLER YENİ BİLGİ, YAKLAŞIM VE PERSPEKTİFLERLE DONATILIYOR

 

Bu organizasyonlar neticesinde çalışma hayatının yoğun akışı içerisinde belli bir noktaya hapsolmaktan çıkan hekimlerin bu çalışma ile hayatında yeni bilgilerle, yeni yaklaşımlarla ve yeni perspektiflerle donatıldığını belirten Dr. Aslan, “Bu toplantılar toplumumuza olan sorumluluk anlayışı ile yürüttüğümüz süreçlerdir ve Memorial Sağlık Grubu için çok önemli bir anlam taşımaktadır” diye konuştu.

 

GÖZ HASTALIKLARI TEDAVİSİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR ELE ALINDI

 

Gerçekleştirilen toplantıda göz hastalıkları ile ilgili gündemde olan ve merak edilen konuların anlatıldığını vurgulayan Dr. Bekir Sıtkı Aslan, “Toplantıda yaygın olarak yapılan katarakt ameliyatlarında başarılı bir cerrahi gerçekleştirmek için olmazsa olmaz kesiler için uzman arkadaşlarımız görüşlerini aktardı. Bunun dışında alerji mevsiminde olmamız sebebiyle alerji konusunda uzmanlığı tüm ülkemizce bilinen bir başka meslektaşımız alerjik göz iltihapları ile ilgili katılımcılara çok geniş donanımlı bilgi sundu. Yine günümüzde teknolojinin uygulanmasında gelinen noktayı vurgulamak açısından, retina hastalıklarında Memorial Sağlık Grubu’nun yaklaşımlarını özetleyen ve tüm arkadaşlarımızın hafızalarındaki bilgileri yeni boyuta taşıyan bir sunum gerçekleştirildi” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.