GRAFFITI YARISMASI BASLIYOR...

KÜLTÜR-SANAT 02.08.2021 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2616+ kez okundu.
 

GRAFFITI YARISMASI BASLIYOR...

Son yıllarda yaşanan çevre problemleri ve Marmara Denizi’ndeki müsilaj sorununa dikkat çekmek üzere Türkiye’nin en köklü yelken kulüplerinden Kalamış Yelken Kulübü ile çevre bilincine yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Permolit Boya, Mural / Graffiti yarışması düzenliyor. ‘Denizcilik, Yelken ve Deniz Çevre Bilinci’ kapsamında düzenlenen yarışma için başvurular alınmaya başladı. Konuya ilişkin basın bülteni ve görsellerimiz ekte değerlendirmenize sunulmuştur. İyi çalışmalar dileriz. HANN + Partners Beyhan Cebeci 0537 435 16 18 0216 999 92 53 cebeci@hannpartners.com hannpartners.com

Son yıllarda yaşanan çevre problemleri ve Marmara Denizi’ndeki müsilaj sorununa dikkat çekmek üzere Türkiye’nin en köklü yelken kulüplerinden Kalamış Yelken Kulübü ile çevre bilincine yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Permolit Boya, Mural / Graffiti yarışması düzenliyor. ‘Denizcilik, Yelken ve Deniz Çevre Bilinci’ kapsamında düzenlenen yarışma için başvurular alınmaya başladı.

Konuya ilişkin basın bülteni ve görsellerimiz ekte değerlendirmenize sunulmuştur.
İyi çalışmalar dileriz.
HANN + Partners
Beyhan Cebeci
0537 435 16 18
0216 999 92 53
cebeci@hannpartners.com
hannpartners.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.