‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ.i

SİYASET 05.08.2021 - 12:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1618+ kez okundu.
 

‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ.i

DANA AKADEMİK MESLEK KURULUŞLARI BİRLİĞİ (ADAMOB) BARO BAŞKANI Av.SEMİH GÖKAYAZ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNDU
Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz’ı ziyaret eden Adana Akademik Meslek Kuruluşları Birliği (ADAMOB) dönem sözcüsü ve Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Güney Yılmaz, TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) II. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve Diş Hekimleri Odası Başkan Yardımcısı Dr. Dt. Hasan Boğa,   ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular. Av.Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti. ADAMOB dönem sözcüsü ve Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, baro ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) çatısı altında da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Ülkemizde ve dünyada adaletten daha önemli bir olgu yok. Adalet olmadan ne sağlıkta ne de başka hizmetlerin yapılmasının da anlamı yok. ADAMOB olarak ülkemizde adalete olan inancımız tamdır. Ülkemize adaletin geleceğine de inanıyoruz. Sizlerin verdiği mücadelenizin de ne kadar önemli olduğuna da biliyoruz. Size ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyorum” diye konuştu. Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz da, birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Sekiz yıl önce kurulan bu yapımızın çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde bilindiği gibi sağlıkta, eğitimde, adalette kısaca her alanda çok fazla sorun var. Bu sorunlara hep birlikte çözüm üretebiliriz. Belki  ADAMOB olarak bir bütçe oluşturabilir, uzmanlardan sorunların çözümü için proje isteyebiliriz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi Adana’yı yönetenlerle paylaşarak çözüme katkı sunacağımıza inanıyorum. Ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi. Sohbet ortamında karşılıklı fikir alıverişinde bulunulan ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.
DANA AKADEMİK MESLEK KURULUŞLARI BİRLİĞİ (ADAMOB) BARO BAŞKANI Av.SEMİH GÖKAYAZ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNDU

Adana Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz’ı ziyaret eden Adana Akademik Meslek Kuruluşları Birliği (ADAMOB) dönem sözcüsü ve Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Güney Yılmaz, TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) II. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve Diş Hekimleri Odası Başkan Yardımcısı Dr. Dt. Hasan Boğa,   ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

Av.Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklarına teşekkür etti.

ADAMOB dönem sözcüsü ve Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, baro ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) çatısı altında da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Ülkemizde ve dünyada adaletten daha önemli bir olgu yok. Adalet olmadan ne sağlıkta ne de başka hizmetlerin yapılmasının da anlamı yok. ADAMOB olarak ülkemizde adalete olan inancımız tamdır. Ülkemize adaletin geleceğine de inanıyoruz. Sizlerin verdiği mücadelenizin de ne kadar önemli olduğuna da biliyoruz. Size ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz da, birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Sekiz yıl önce kurulan bu yapımızın çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde bilindiği gibi sağlıkta, eğitimde, adalette kısaca her alanda çok fazla sorun var. Bu sorunlara hep birlikte çözüm üretebiliriz. Belki  ADAMOB olarak bir bütçe oluşturabilir, uzmanlardan sorunların çözümü için proje isteyebiliriz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi Adana’yı yönetenlerle paylaşarak çözüme katkı sunacağımıza inanıyorum. Ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Sohbet ortamında karşılıklı fikir alıverişinde bulunulan ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.