“Hayatta bir beklentim vardı olmadı, bir kızım olsun isterdim.”

GÜNDEM 20.10.2021 - 10:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1218+ kez okundu.
 

“Hayatta bir beklentim vardı olmadı, bir kızım olsun isterdim.”

Simge Fıstıkoğlu’nun youtube’deki “Hayat Okulu”nun  ilk konuğu İsmail Küçükkaya oldu. Simge Fıstıkoğlu kendi hazırlayıp sunduğu, mesleğine yıllarca emek veren, hatalarından ders çıkaran, pes etmeyen ve nihayet başaranlara maceralarını sorduğu “Hayat Okulu”nun ilk bölümde gazeteci İsmail Küçükkaya’yı  ağırladı.   Simge Fıstıkoğlu’nun sorularını yanıtlayan İsmail Küçükkaya, aile bütçesine katkı sağlamak için 5 yaşından 14 yaşına kadar simit sattığını ve simit satmanın kendisini çok beslediğini, sokakların hangi mesajları verdiğini şimdi daha iyi anladığını söyledi.   Usta gazeteci özel hayatına ilişkin de,  en büyük beklentisinin bir kız çocuğu babası olmak olduğu, ama olmadığını da söyledi.  İsmail Küçükkaya’nın televizyonculuğa başladığı ilk günlerdeki anıları, üzüntüleri, mutlulukları,  televizyondaki en önemli rakibinin kim olduğu, seçim döneminde Muharrem İnce’nin kendisine gönderdiği mesaj ile ilgili detayları, özel hayatındaki fedakarlıkları, kendi deyimiyle “bedelini ağır ödediği”,  belki gerçekte hata bile olmayan durumları, yeni mottosu “İzolasyon Yılı” ve her cümlesiyle manşet atan sohbetini, Simge Fıstıkoğlu’nun youtube’de yayınlanacak  “Hayat Okulu”nda izleyebilirsini

Simge Fıstıkoğlu’nun youtube’deki “Hayat Okulu”nun  ilk konuğu İsmail Küçükkaya oldu.

Simge Fıstıkoğlu kendi hazırlayıp sunduğu, mesleğine yıllarca emek veren, hatalarından ders çıkaran, pes etmeyen ve nihayet başaranlara maceralarını sorduğu “Hayat Okulu”nun ilk bölümde gazeteci İsmail Küçükkaya’yı  ağırladı.  

Simge Fıstıkoğlu’nun sorularını yanıtlayan İsmail Küçükkaya, aile bütçesine katkı sağlamak için 5 yaşından 14 yaşına kadar simit sattığını ve simit satmanın kendisini çok beslediğini, sokakların hangi mesajları verdiğini şimdi daha iyi anladığını söyledi.  

Usta gazeteci özel hayatına ilişkin de,  en büyük beklentisinin bir kız çocuğu babası olmak olduğu, ama olmadığını da söyledi.

 İsmail Küçükkaya’nın televizyonculuğa başladığı ilk günlerdeki anıları, üzüntüleri, mutlulukları,  televizyondaki en önemli rakibinin kim olduğu, seçim döneminde Muharrem İnce’nin kendisine gönderdiği mesaj ile ilgili detayları, özel hayatındaki fedakarlıkları, kendi deyimiyle “bedelini ağır ödediği”,  belki gerçekte hata bile olmayan durumları, yeni mottosu “İzolasyon Yılı” ve her cümlesiyle manşet atan sohbetini, Simge Fıstıkoğlu’nun youtube’de yayınlanacak  “Hayat Okulu”nda izleyebilirsini

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.