Hayırseverler Ceyhan, Kozan, Kadirli ve Feke'de yardım dağıttı!

GÜNDEM 22.04.2022 - 16:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2041+ kez okundu.
 

Hayırseverler Ceyhan, Kozan, Kadirli ve Feke'de yardım dağıttı!

Adana'da bir sendika ile hayırsever işadamları, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.    Bağımsız yerel HAK-SEN Adana İl Başkanvekili Gökhan Yayın, hayırsever işadamları ve firmalar, Cihangir Kebap, Avukat Çoşkun Karakuş, Kadayıfçı Olcay, Hasan Bedirhan Alak, Piton Döner Sahibi İlker Özyılmazer, Mehmet Kıreker Dr. Aydın Ural, Caner Çapar, Katmerci Dayı ile birlikte Ceyhan, Kozan, Kadirli, Feke ve köylerinde, yardıma muhtaç vatandaşlara gıda kolisi dağıttı.  Bağımsız yerel HAK-SEN Adana İl Başkanvekili Gökhan Yayın, ellerinden geldiğince insanları mutlu etmenin önemli olduğunu belirterek, "Bizleri kırmayıp el birliğiyle insanlara yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.    Bu arada, hayırseverler Turan Sarıkaya ve Sezer Türkoğlu, otogarda konaklamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara da yemek dağıttı.

Adana'da bir sendika ile hayırsever işadamları, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. 

 

Bağımsız yerel HAK-SEN Adana İl Başkanvekili Gökhan Yayın, hayırsever işadamları ve firmalar, Cihangir Kebap, Avukat Çoşkun Karakuş, Kadayıfçı Olcay, Hasan Bedirhan Alak, Piton Döner Sahibi İlker Özyılmazer, Mehmet Kıreker Dr. Aydın Ural, Caner Çapar, Katmerci Dayı ile birlikte Ceyhan, Kozan, Kadirli, Feke ve köylerinde, yardıma muhtaç vatandaşlara gıda kolisi dağıttı. 
Bağımsız yerel HAK-SEN Adana İl Başkanvekili Gökhan Yayın, ellerinden geldiğince insanları mutlu etmenin önemli olduğunu belirterek, "Bizleri kırmayıp el birliğiyle insanlara yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim" dedi. 

 


Bu arada, hayırseverler Turan Sarıkaya ve Sezer Türkoğlu, otogarda konaklamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara da yemek dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.