“Hepimiz daha hareketli, bereketli bir döneme adım atacağız”

GÜNDEM 27.06.2021 - 19:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2188+ kez okundu.
 

“Hepimiz daha hareketli, bereketli bir döneme adım atacağız”

MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana’da MHP Seyhan İlçe Teşkilatının düzenlediği bir dizi etkinliğe katıldı, oto galerici esnafını, mahalle sakinlerini dinledi.
    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, “Devlet-millet dayanışmasıyla yenemeyeceğimiz zorluk yok.” mesajı verdi. VARLI, OTO GALERİCİLER SİTESİ’NDE… MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, MHP Seyhan İlçe Teşkilatının programına katılarak Adana Oto Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ramazan Ayyıldız, önceki dönem Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve Oto Galericiler Sitesi esnafı, bir yılı aşkın zamandır süren virüs salgınının olumsuz etkilerini, sektöre yansımalarını anlattılar. “DAHA BEREKETLİ BİR DÖNEME ADIM ATACAĞIZ” MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Türkiye’nin kendi kendine yeten nadir ülkelerden biri konumunda bulunduğunu, Türkiye  ekonomisinin özel şartlarından ötürü çoğu gelişmiş ülkelerden bile daha dirençli olduğunu belirtti. Küresel çapta ekonomik ve sosyal düzlemde çok ağır sonuçlar doğuran virüs salgınında Türkiye Cumhuriyeti’nin gıpta edilecek bir süreci geride bıraktığını anlatan Varlı “Şimdi artık önümüze bakma zamanı. Temmuz ayı ile birlikte pandemiden önceki şartlara yaklaşan bir dönem başlayacak. İşte o zaman sizler, bizler, hepimiz daha hareketli, daha bereketli bir döneme adım atacağız inşallah.” dedi. VARLI, MAHALLE SAKİNLERİYLE… Muharrem Varlı daha sonra merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarlığında vatandaşlarla buluştu. Fatih Mahallesi Muhtarı Vedat İnce’nin ev sahipliği yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet eden Varlı, öne çıkarılan sorunları dinledi. Varlı “Ülke ve milletçe büyük bir sınav verdik. Kamu hizmetleri, eğitim, hizmet sektörü, ticaret; pek çok alanda kısıtlama yaşadık. Bundan tüm ülke etkilendi. Bu süreçte devletimiz imkânlar nispetinde elinden gelen her şeyi yapmaya gayret etti. Türk insanının muhteşem dayanışma gücü  de, zorlukları yenmemizde etkili oldu. Nitekim sabırla, dayanışmayla bugünlere ulaştık. Yarınlar bugünden daha iyi olacak; bundan hiç kuşkunuz olmasın.” diye konuştu. Varlı “Devlet-millet dayanışmasıyla yenemeyeceğimiz zorluk yok.” mesajı verdi. PROGRAMA KATILAN İSİMLER Programa MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Çetin, MHP Seyhan İlçe Yöneticileri katıldılar.
MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Adana’da MHP Seyhan İlçe Teşkilatının düzenlediği bir dizi etkinliğe katıldı, oto galerici esnafını, mahalle sakinlerini dinledi.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, “Devlet-millet dayanışmasıyla yenemeyeceğimiz zorluk yok.” mesajı verdi.

VARLI, OTO GALERİCİLER SİTESİ’NDE…

MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, MHP Seyhan İlçe Teşkilatının programına katılarak Adana Oto Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ramazan Ayyıldız, önceki dönem Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal ve Oto Galericiler Sitesi esnafı, bir yılı aşkın zamandır süren virüs salgınının olumsuz etkilerini, sektöre yansımalarını anlattılar.

“DAHA BEREKETLİ BİR DÖNEME ADIM ATACAĞIZ”

MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, Türkiye’nin kendi kendine yeten nadir ülkelerden biri konumunda bulunduğunu, Türkiye  ekonomisinin özel şartlarından ötürü çoğu gelişmiş ülkelerden bile daha dirençli olduğunu belirtti. Küresel çapta ekonomik ve sosyal düzlemde çok ağır sonuçlar doğuran virüs salgınında Türkiye Cumhuriyeti’nin gıpta edilecek bir süreci geride bıraktığını anlatan Varlı “Şimdi artık önümüze bakma zamanı. Temmuz ayı ile birlikte pandemiden önceki şartlara yaklaşan bir dönem başlayacak. İşte o zaman sizler, bizler, hepimiz daha hareketli, daha bereketli bir döneme adım atacağız inşallah.” dedi.

VARLI, MAHALLE SAKİNLERİYLE…

Muharrem Varlı daha sonra merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi Muhtarlığında vatandaşlarla buluştu. Fatih Mahallesi Muhtarı Vedat İnce’nin ev sahipliği yaptığı ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet eden Varlı, öne çıkarılan sorunları dinledi. Varlı “Ülke ve milletçe büyük bir sınav verdik. Kamu hizmetleri, eğitim, hizmet sektörü, ticaret; pek çok alanda kısıtlama yaşadık. Bundan tüm ülke etkilendi. Bu süreçte devletimiz imkânlar nispetinde elinden gelen her şeyi yapmaya gayret etti. Türk insanının muhteşem dayanışma gücü  de, zorlukları yenmemizde etkili oldu. Nitekim sabırla, dayanışmayla bugünlere ulaştık. Yarınlar bugünden daha iyi olacak; bundan hiç kuşkunuz olmasın.” diye konuştu. Varlı “Devlet-millet dayanışmasıyla yenemeyeceğimiz zorluk yok.” mesajı verdi.

PROGRAMA KATILAN İSİMLER

Programa MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Çetin, MHP Seyhan İlçe Yöneticileri katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.