“Her zaman yanınızdayız”

GÜNDEM 06.06.2021 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1290+ kez okundu.
 

“Her zaman yanınızdayız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı, Jülide Sarıeroğlu, Adana’da esnafın sorunlarını dinledi.
  Yüreğir’de Kozanyolu esnafını ziyaret eden Sarıeroğlu, pandemiden kaynaklı sorunları çözme çabasında olduklarını söyledi. Sarıeroğlu, “Esnafın her zaman yanındayız Normal günlerimize hep birlikte döneceğiz” dedi.  Jülide Sarıeroğlu, şehit piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın ailesi ile Pençe Yıldırım Harekatında şehit olan Ceyhanlı Mehmet Kırmızı’nın ailesini de ziyaret etti.  Sarıeroğlu, önceki dönem Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Lami Ösge’nin geçen ay vefat eden babası Sefer Ösge için  taziye ziyaretinde bulundu. Yüreğir Doğankent mahallesini de ziyaret eden Sarıeroğlu, 13. Bölge toplantısını gerçekleştirdi. İlgilerinden dolayı mahalle teşkilatı ile vatandaşlara teşekkür etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı, Jülide Sarıeroğlu, Adana’da esnafın sorunlarını dinledi.

 

Yüreğir’de Kozanyolu esnafını ziyaret eden Sarıeroğlu, pandemiden kaynaklı sorunları çözme çabasında olduklarını söyledi. Sarıeroğlu, “Esnafın her zaman yanındayız Normal günlerimize hep birlikte döneceğiz” dedi. 

Jülide Sarıeroğlu, şehit piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın ailesi ile Pençe Yıldırım Harekatında şehit olan Ceyhanlı Mehmet Kırmızı’nın ailesini de ziyaret etti. 

Sarıeroğlu, önceki dönem Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Lami Ösge’nin geçen ay vefat eden babası Sefer Ösge için  taziye ziyaretinde bulundu.

Yüreğir Doğankent mahallesini de ziyaret eden Sarıeroğlu, 13. Bölge toplantısını gerçekleştirdi. İlgilerinden dolayı mahalle teşkilatı ile vatandaşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.