İlk adımlarını “Yüzük” takarak attılar!

GÜNDEM 03.09.2021 - 09:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1720+ kez okundu.
 

İlk adımlarını “Yüzük” takarak attılar!

Eğitimci Sercan Barhun ile Peyzaj Mimarlığı öğrencisi Melis Ağanoğlu evlilik için ilk adımlarını “Yüzük” takarak attı. 2 doz aşılı aile bireylerinin katılımıyla gerçekleşen nişan töreni sıcak bir atmosferde gerçekleşti.  Sercan ve Melis’i ailelerinin yanı sıra yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.  Sercan ve Melis’in evlilik yolunda ilk adımı olan yüzükleri 23. Dönem Adana Milletvekili ve Parlamenterler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Tankut taktı. Tankut “Bu güzel günde genç çiftimizi ve ailelerini içtenlikle tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, mutluluklarını daim eylesin” dedi. Nişan yüzüğü kurdelesinin kesilmesinin ardından evlilik yolunda ilk adımı atan Sercan ve Melis, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan yakınları ve arkadaşlarıyla tek tek ilgilenerek teşekkür etti. Melis, pasta ikramlarını elleriyle yaptı.  Sevinçleri yüzlerinden okunan dünürler Melih Ağanoğlu ve eşi Mehtap ile Ali Barhun ve eşi Süreyya da çocuklarının mutluluğuna ortak olan konuklara teşekkür ettiler.

Eğitimci Sercan Barhun ile Peyzaj Mimarlığı öğrencisi Melis Ağanoğlu evlilik için ilk adımlarını “Yüzük” takarak attı.

2 doz aşılı aile bireylerinin katılımıyla gerçekleşen nişan töreni sıcak bir atmosferde gerçekleşti.  Sercan ve Melis’i ailelerinin yanı sıra yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.  Sercan ve Melis’in evlilik yolunda ilk adımı olan yüzükleri 23. Dönem Adana Milletvekili ve Parlamenterler Birliği Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Tankut taktı. Tankut “Bu güzel günde genç çiftimizi ve ailelerini içtenlikle tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, mutluluklarını daim eylesin” dedi.

Nişan yüzüğü kurdelesinin kesilmesinin ardından evlilik yolunda ilk adımı atan Sercan ve Melis, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan yakınları ve arkadaşlarıyla tek tek ilgilenerek teşekkür etti. Melis, pasta ikramlarını elleriyle yaptı.  Sevinçleri yüzlerinden okunan dünürler Melih Ağanoğlu ve eşi Mehtap ile Ali Barhun ve eşi Süreyya da çocuklarının mutluluğuna ortak olan konuklara teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.