İlkokul öğrencilerinin hidroelektrik santrali gezisi

GENÇLİK 02.05.2016 - 11:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1361+ kez okundu.
 

İlkokul öğrencilerinin hidroelektrik santrali gezisi

ADANA-Anafartalar İlkokulu öğrencileri ders konularını  yerinde gördü. Derslerini yaşayarak öğrenme bilinci içerisinde elektrik konusunu yakından inceleyebilmek için sınıf öğretmenleri Serap Karaakın ve Spor öğretmeni Emel Özaltun eşliğinde Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) ziyaret etti.     TEİAŞ 18. Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci’nin ve personelinin sıcak karşılamasıyla samimi bir ortamda öğrenciler tüm üniteleri gezdiler. Anafartalar İlkokulu 3-E sınıf öğrencileri de hazırlamış oldukları etkinliği tüm personele sundu. Özellikle TEİAŞ Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci’nin yakın ilgisi ve birimleri tek tek gezdirmesi öğrencileri çok mutlu etti. Okul Müdürü Yusuf Yiğit, öğrencilerin bu tür gezilerde görerek öğrenme şansı yakaladığını ve gelecekleri açısından faydalı olduğunu belirterek, eğitime ve eğitimcilere verdiği katkılardan dolayı TEİAŞ Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci’ye teşekkürlerini bildirdi. (EGEMEN)    

ADANA-Anafartalar İlkokulu öğrencileri ders konularını  yerinde gördü. Derslerini yaşayarak öğrenme bilinci içerisinde elektrik konusunu yakından inceleyebilmek için sınıf öğretmenleri Serap Karaakın ve Spor öğretmeni Emel Özaltun eşliğinde Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) ziyaret etti.

 

 

TEİAŞ 18. Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci’nin ve personelinin sıcak karşılamasıyla samimi bir ortamda öğrenciler tüm üniteleri gezdiler. Anafartalar İlkokulu 3-E sınıf öğrencileri de hazırlamış oldukları etkinliği tüm personele sundu. Özellikle TEİAŞ Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci’nin yakın ilgisi ve birimleri tek tek gezdirmesi öğrencileri çok mutlu etti. Okul Müdürü Yusuf Yiğit, öğrencilerin bu tür gezilerde görerek öğrenme şansı yakaladığını ve gelecekleri açısından faydalı olduğunu belirterek, eğitime ve eğitimcilere verdiği katkılardan dolayı TEİAŞ Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci’ye teşekkürlerini bildirdi. (EGEMEN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.