'İnsanlık iyi şeylere layıktır ve biz mutlaka başaracağız'

SİYASET 25.10.2021 - 09:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1057+ kez okundu.
 

'İnsanlık iyi şeylere layıktır ve biz mutlaka başaracağız'

    Türkiye Komünist Partisi 7 Kasım'da Türkiye'nin pek çok noktasında halkın bir araya geleceği buluşmalar düzenlediğini duyurdu. İnsanca yaşamın herkesin hakkı olduğu söylenen açıklamada, insanın insanı sömürmediği, işsizliğin yasak olduğu, temel gereksinimlerin bedelsiz karşılandığı bir ülke kurmanın mümkün olduğu iddia ediliyor. "İnsanlık İyi Şeylere Layıktır" başlığıyla yapılan açıklama şöyle: İnsanların eşit haklara sahip olmasının hayal olduğunu düşünen, kokuşmuş bir sistemin devam etmesi gerektiğini savunan siyasetçiler bu ülkeye ihanet etmektedirler. İnsanca yaşamak her yurttaşın en temel hakkı ve biz bu hakları söke söke alacağız. İnsana yakışır bir düzen için mücadele ederken haklarımızı bir kez daha hatırlatacağız ve bize dayatılan güvencesiz yaşama boyun eğmeyeceğimizi haykıracağız. İşsizliğin yasaklandığı, eşit ve parasız eğitim ile sağlık hizmetinin devlet güvencesinde olduğu, insanın insanı sömürmediği; ısınma, elektrik ve su gibi temel gereksinimlerin bedelsiz karşılandığı; herkesin sağlıklı konutlarda yaşadığı, yoksulluk ve açlığın ortadan kalktığı, cehalet ve gericiliğin alt edildiği, bağımsız ve güçlü bir Türkiye mümkündür.  7 Kasım’da Türkiye’nin birçok noktasında bir araya geliyoruz. Namuslu, vicdanlı, ahlaklı insanları bir arada olmaya davet ediyoruz. Size dayatılan illüzyonun içinde kaybolmamaya, isyan etmeye, örgütlenmeye çağırıyoruz. İnsanlık iyi şeylere layıktır ve biz mutlaka başaracağız. 

 

 

Türkiye Komünist Partisi 7 Kasım'da Türkiye'nin pek çok noktasında halkın bir araya geleceği buluşmalar düzenlediğini duyurdu.

İnsanca yaşamın herkesin hakkı olduğu söylenen açıklamada, insanın insanı sömürmediği, işsizliğin yasak olduğu, temel gereksinimlerin bedelsiz karşılandığı bir ülke kurmanın mümkün olduğu iddia ediliyor.

"İnsanlık İyi Şeylere Layıktır" başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

İnsanların eşit haklara sahip olmasının hayal olduğunu düşünen, kokuşmuş bir sistemin devam etmesi gerektiğini savunan siyasetçiler bu ülkeye ihanet etmektedirler. İnsanca yaşamak her yurttaşın en temel hakkı ve biz bu hakları söke söke alacağız.

İnsana yakışır bir düzen için mücadele ederken haklarımızı bir kez daha hatırlatacağız ve bize dayatılan güvencesiz yaşama boyun eğmeyeceğimizi haykıracağız.

İşsizliğin yasaklandığı, eşit ve parasız eğitim ile sağlık hizmetinin devlet güvencesinde olduğu, insanın insanı sömürmediği; ısınma, elektrik ve su gibi temel gereksinimlerin bedelsiz karşılandığı; herkesin sağlıklı konutlarda yaşadığı, yoksulluk ve açlığın ortadan kalktığı, cehalet ve gericiliğin alt edildiği, bağımsız ve güçlü bir Türkiye mümkündür. 

7 Kasım’da Türkiye’nin birçok noktasında bir araya geliyoruz. Namuslu, vicdanlı, ahlaklı insanları bir arada olmaya davet ediyoruz. Size dayatılan illüzyonun içinde kaybolmamaya, isyan etmeye, örgütlenmeye çağırıyoruz. İnsanlık iyi şeylere layıktır ve biz mutlaka başaracağız. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.