İşte AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak il yönetim kurulu!

SİYASET 09.02.2021 - 18:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3401+ kez okundu.
 

İşte AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak il yönetim kurulu!

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, tecrübeli ve yeni yüzlere de yer verilen yeni yönetimin yüzde 40'ının kadın, yüzde 50'sinin ise gençlerden oluştuğunu söyledi. Ay, kadınları yok sayan, görmezden gelen bir siyasetin başarıya ulaşamayacağını belirterek, kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımların altında hep partisinin imzası olduğunu kaydetti.  AK Parti, geçtiğimiz günlerde il başkanlığı seçimlerini gerçekleştirdi. Serinevler Spor Salonu’ndaki 7. Kongre’ye tek liste halinde gidildi. İl başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Av. Mehmet Ay, Adana'yı 2023 hedeflerine taşıyacak kadroyu oluşturduklarını söyledi. AK Parti’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk toplantısını yaparak çalışmalara başladı.  Ay, yeni yönetimin 15 ilçesiyle Adana'nın tamamını temsil ettiğini ifade ederek, Adana’yı 2023 seçimlerinde hedefine ulaştıracak bir yönetim oluşturduklarını vurguladı. Ay, “Yönetimimizde tecrübeli yeni yüzlerin yanı sıra kadınlarımıza ve gençlerimize yer verdik. Yönetimimizin yüzde 40'ı kadınlardan, yüzde 50'si gençlerden oluşuyor. Biz kadınlarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Onlara her platformda olduğu gibi yönetimlerimizde de önemli ölçüde yer verdik" ifadelerini kullandı.  Ay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Partimiz ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençleri çok önemsiyor. Onların siyasette ve ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında yer almalarını istiyor. Gençlerimiz bizim göz bebeğimiz, geleceğimiz. İktidara geldiğimizde seçilme yaşı 30 iken bunu 25'e, ardından da 18'e düşürdük. Gençlerimizin potansiyelini en üst seviyede kullanabilmesi için her alanda destek oluyoruz."  Ay, kadınları yok sayan, görmezden gelen, kadınların gücünü harekete geçiremeyen bir siyasetin başarıya ulaşamayacağını bildirdi. Ay, sözlerine şöyle devam etti: “Siyasi hayatımızın her döneminde kadınların tüm kademelerde hak ettikleri konumlara gelmesini sağlamaya çalıştık. Bu doğrultuda önemli mesafeler kat ettik. Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımların altında partimizin imzası var.” İŞTE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ  Ahmet Eren, Ali Cengiz Taşçı, Aslı Çelik, Ayşe Gül Çevik, Aytekin Uçar, Basri Çetinkaya, Cevriye Güney, Davut Şimşek, Dilek Öncü, Dinçer Dinç, Emine Karaköse, Emine Kunt, Esmehan Işık, Faruk Aytek, Fatih Balıkçı, Gamze Diker, Hacer Ceylan, Halil Aslan, Halim Can Erdoğan, Hasan Aydın, Hasan Can Sangün, Hazal Dizman, İrem Gülşen Bülbüloğlu, İsa Bozkurt, Kasım Pamuk, Kenan Özbey, Kürşat Akpınar, Mehmet Akif Çörten, Merve Aydın, Muhammed İslam Bünül, Muhittin Çolak, Mustafa Çiçek, Müberra Kara, Nail Göçer, Orhan Yavuz, Rukiye Taştan, Salih Sarı, Sami Ramazanoğlu, Samime Özkaya, Sema Kartalmış, Sümeyra Nur Özdemir, Şahin Cerit, Talat Özyürek, Tülay Kümber, Türker Kaya, Ülkü Kaldı Tuna, Vedat Tekgöz, Zeki Çeliker, Zeynep Baloğlu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, tecrübeli ve yeni yüzlere de yer verilen yeni yönetimin yüzde 40'ının kadın, yüzde 50'sinin ise gençlerden oluştuğunu söyledi. Ay, kadınları yok sayan, görmezden gelen bir siyasetin başarıya ulaşamayacağını belirterek, kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımların altında hep partisinin imzası olduğunu kaydetti. 
AK Parti, geçtiğimiz günlerde il başkanlığı seçimlerini gerçekleştirdi. Serinevler Spor Salonu’ndaki 7. Kongre’ye tek liste halinde gidildi. İl başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Av. Mehmet Ay, Adana'yı 2023 hedeflerine taşıyacak kadroyu oluşturduklarını söyledi. AK Parti’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk toplantısını yaparak çalışmalara başladı. 
Ay, yeni yönetimin 15 ilçesiyle Adana'nın tamamını temsil ettiğini ifade ederek, Adana’yı 2023 seçimlerinde hedefine ulaştıracak bir yönetim oluşturduklarını vurguladı. Ay, “Yönetimimizde tecrübeli yeni yüzlerin yanı sıra kadınlarımıza ve gençlerimize yer verdik. Yönetimimizin yüzde 40'ı kadınlardan, yüzde 50'si gençlerden oluşuyor. Biz kadınlarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Onlara her platformda olduğu gibi yönetimlerimizde de önemli ölçüde yer verdik" ifadelerini kullandı. 
Ay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Partimiz ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençleri çok önemsiyor. Onların siyasette ve ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında yer almalarını istiyor. Gençlerimiz bizim göz bebeğimiz, geleceğimiz. İktidara geldiğimizde seçilme yaşı 30 iken bunu 25'e, ardından da 18'e düşürdük. Gençlerimizin potansiyelini en üst seviyede kullanabilmesi için her alanda destek oluyoruz." 
Ay, kadınları yok sayan, görmezden gelen, kadınların gücünü harekete geçiremeyen bir siyasetin başarıya ulaşamayacağını bildirdi. Ay, sözlerine şöyle devam etti: “Siyasi hayatımızın her döneminde kadınların tüm kademelerde hak ettikleri konumlara gelmesini sağlamaya çalıştık. Bu doğrultuda önemli mesafeler kat ettik. Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımı noktasındaki en büyük kazanımların altında partimizin imzası var.”
İŞTE İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
Ahmet Eren, Ali Cengiz Taşçı, Aslı Çelik, Ayşe Gül Çevik, Aytekin Uçar, Basri Çetinkaya, Cevriye Güney, Davut Şimşek, Dilek Öncü, Dinçer Dinç, Emine Karaköse, Emine Kunt, Esmehan Işık, Faruk Aytek, Fatih Balıkçı, Gamze Diker, Hacer Ceylan, Halil Aslan, Halim Can Erdoğan, Hasan Aydın, Hasan Can Sangün, Hazal Dizman, İrem Gülşen Bülbüloğlu, İsa Bozkurt, Kasım Pamuk, Kenan Özbey, Kürşat Akpınar, Mehmet Akif Çörten, Merve Aydın, Muhammed İslam Bünül, Muhittin Çolak, Mustafa Çiçek, Müberra Kara, Nail Göçer, Orhan Yavuz, Rukiye Taştan, Salih Sarı, Sami Ramazanoğlu, Samime Özkaya, Sema Kartalmış, Sümeyra Nur Özdemir, Şahin Cerit, Talat Özyürek, Tülay Kümber, Türker Kaya, Ülkü Kaldı Tuna, Vedat Tekgöz, Zeki Çeliker, Zeynep Baloğlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.